Basisopleiding Schoonmaak + Module Scholen

Code OW002
Duur 7 dagdelen van 3 uur
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

In scholen is, vanwege het intensieve gebruik en veel vervuiling, hygiëne altijd een issue. Om te zorgen voor een prettige, gezonde en veilige werk-, speel- en leeromgeving moet vakkundig worden schoongemaakt. 

In de Module Scholen leren deelnemers praktisch, veilig en ergonomisch verantwoord schoonmaken volgens de microvezelmethode. Het draait om het schoonmaken van onder meer verkeersruimten, lokalen, gymzalen, sanitair, slaap-, kleed- en doucheruimten.

Opzet

 In combinatie met de Basisopleiding Schoonmaken duurt het gehele traject zeven dagdelen van drie uur.

De lesmaterialen voor deze opleiding worden uitgereikt op de eerste lesdag. 

Examen

Het examen wordt afgenomen door het RAS-Examenbureau. SVS regelt de aanmelding van uw medewerkers bij het RAS-Examenbureau. Er wordt altijd naar gestreefd het examen op de leslocatie af te nemen. Na het behalen van het examen voldoen de medewerkers aan de door de RAS vastgestelde eindtermen en ontvangen zij het diploma voor de Basisopleiding Schoonmaken + Module Scholen.

Indien het examen door SVS (dus niet door het RAS-Examenbureau) wordt afgenomen, komen er nog examenkosten bij de opleidingsprijs. Valt uw bedrijf niet onder de cao Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf, maar wilt u uw medewerker tóch RAS-examen laten doen? Ook dan komen er examenkosten bij de opleidingsprijs (klik hier voor de RAS-examenprijzen).

Maatwerk

Meer dan 8 cursisten? Vraag dan een offerte aan voor een bedrijfsgroep. 

Verzorgt u de schoonmaak op kinderdagverblijven? Ook voor kinderdagverblijven kan SVS een aanvullende module aanbieden.

Heeft u bijzondere wensen en eisen? Zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met de opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.

Aanmeldingen

Klik hier voor het aanmeldingsformulier of neem contact op met onze afdeling Marketing & Sales via 010-2931000.

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.