SVS-Opleidingen lanceert nieuwe digitale leeromgeving SVS-TrEx

15-09-2016

SVS-Opleidingen heeft een nieuw digitaal platform voor schoonmaakbedrijven gelanceerd: SVS-TrEx (Training for Excellence). SVS-TrEx is een online omgeving die is ingericht om kennis en vaardigheden van schoonmaakmedewerkers te meten, waarderen en gericht verder te kunnen ontwikkelen. SVS-TrEx gaat uit van de visie dat medewerkers het verschil maken en de dragende kracht vormen binnen organisaties.

Directeur Charles Scholte: “Met SVS-TrEx worden medewerkers gefaciliteerd en gestimuleerd in hun permanente ontwikkeling; een nieuw SVS aanbod dat veel enthousiaste reacties oplevert”.

In SVS-TrEx kunnen leidinggevenden van schoonmaakbedrijven hun medewerkers uitnodigen voor het maken van een of meerdere digitale toetsen. Manager Marketing en Sales Gert de Graaf: “De medewerker ontvangt automatisch per e-mail een uitnodiging om de toets of toetsen die voor hem zijn klaargezet online te maken. Deze zijn erop gericht de kennis van de betreffende medewerker te meten”.

SVS-TrEx is gekoppeld aan praktijkaudits, deze worden door erkende SVS-auditors uitgevoerd. De digitale toetsen zijn niet los te zien van de praktijkaudits, simpelweg omdat je ook op de werkvloer moet kijken hoe een medewerker zijn of haar taken uitvoert. 

Leidinggevenden vinden de resultaten van de digitale toetsen en de praktijkaudits in heldere rapportages terug in SVS-TrEx. De rapportages geven inzicht in toetsresultaten van individuen of van groepen. Charles Scholte: “Is het bijvoorbeeld slecht gesteld met de gastvrije houding van medewerkers, dan kun je besluiten daar met online- of praktijktrainingen een gerichte opleidingsinterventie te plegen. De resultaten daarvan blijken bij een volgende meting.”. Bij voldoende resultaat behalen de medewerkers een SVS-certificaat.

Gelijktijdig met SVS-TrEx is het online magazine ‘SVS Presents…’ gelanceerd. Dit magazine  informeert u over actuele ontwikkelingen binnen SVS. De eerste editie staat geheel in het teken van SVS-TrEx. Lees het magazine via magazine.svs-opleidingen.nl

Ook organiseert SVS verschillende klantbijeenkomsten in het land om organisaties demo’s te geven en antwoord te geven op hun vragen met betrekking tot SVS-TrEx. De eerstvolgende bijeenkomst is op 27 september in Capelle aan den IJssel. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Neem dan contact op met SVS via 010 - 29 31 000.