Aanbrengen van een conserverende coating

Code GO003
Duur 1 dag
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

In de Module Aanbrengen conserverende coating leren medewerkers hoe zij een anti-graffiti coating kunnen aanbrengen. Naast de benodigde theorie over het voorbehandelen van het oppervlak, wordt vooral veel aandacht besteed aan het oefenen van alle handelingen in de praktijk. Hoofddoel van deze module is het op de juiste wijze aanbrengen van deze coating onder veilige omstandigheden. Deze module is een samenwerking van Mavro en SVS.

Opzet

De Module Aanbrengen conserverende coating duurt 1 dag. De deelnemer ontvangt het lesmateriaal op de lesdag. In het lesmateriaal staan instructiefoto’s van alle middelen, materialen en (voorbereidende) werkprocessen. De afbeeldingen worden vergezeld van verklarende teksten en tips. Tijdens de lesdag wordt veel tijd besteed aan het oefenen van alle handelingen in de praktijk.

Opleidingsplaats

De Module Aanbrengen conserverende coating wordt uitgevoerd op de vestigingslocatie van Mavro in Zaltbommel, op het SVS Landelijk Opleidingscentrum Specialistische Reiniging in Arnhem of indien mogelijk op locatie van de opdrachtgever.

Vooropleiding

De minimumleeftijd voor deelname is achttien jaar. De toelatingseisen zijn zo laag mogelijk gehouden: een opleiding op het niveau einde basisschool en voldoende beheersing van de Nederlandse taal is vereist.

Examen

Na succesvolle afronding van de Module Aanbrengen conserverende coating ontvangen de deelnemers van SVS een Verklaring van Deelname waarop is aangegeven dat de deelnemer gecertificeerd NitoCoat applicateur voor de duur van 2 jaar is.

Vervolg

De Module Aanbrengen conserverende coating is goed te volgen in combinatie met de Vakopleiding Gevelonderhoud of de Module Graffitiverwijdering Gevel.

Aanmeldingen

U kunt zich digitaal aanmelden via onze website onder Mijn SVS (rechtsbovenin op de homepage). Ook kunt u hier het aanmeldingsformulier downloaden en volledig ingevuld sturen of scannen en e-mailen naar Mavro of SVS. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

De Module Aanbrengen conserverende coating bestaat uit de volgende onderdelen:

- Vervuiling en afwerkmaterialen
- Reinigings- en onderhoudsmiddelen
- Veilig en gezond werken
- Aanbrengen van permanente anti-graffiticonservering

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.