Basisopleiding Schoonmaken + Module Hotels

Code HR002
Duur 7 dagdelen van 3 uur
Prijs Prijs op aanvraag
Vergoedingen
€ 560,00 RAS-bijdrage in de opleidingskosten (2019)
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

De schoonmaak van hotels is een aparte discipline in de schoonmaakbranche: het is een mix van dagelijks en periodiek schoonmaakwerk. De vervuilingsgraad per hotelkamer kan verschillen en er wordt vaak onder grote tijdsdruk gewerkt, omdat de nieuwe gasten zich alweer snel melden.

De Module Hotels wordt uitsluitend aangeboden in combinatie met de Basisopleiding Schoonmaken en altijd uitgevoerd in een hotel. De deelnemers leren praktisch, veilig en ergonomisch verantwoord werken met de microvezelmethode. Na het behalen van het diploma voldoen uw medewerkers aan de door RAS vastgestelde eindtermen.

Opzet

De Basisopleiding Schoonmaken met Module Hotels duurt zeven dagdelen van drie uur. De lesmaterialen voor deze opleiding worden uitgereikt op de eerste lesdag. 

Vooropleiding

De toelatingseisen voor de Module Hotels worden zo laag mogelijk gehouden; slechts een opleiding op het niveau einde basisschool is vereist. Dit betekent dat de cursist Nederlands moet kunnen spreken en verstaan, en op een basaal niveau kunnen lezen en schrijven.

Examen

Het examen wordt afgenomen door het RAS-Examenbureau. SVS regelt de aanmelding van uw medewerkers bij het RAS-Examenbureau. Er wordt altijd naar gestreefd het examen op de leslocatie af te nemen. Na het behalen van het examen voldoen de medewerkers aan de door de RAS vastgestelde eindtermen en ontvangen zij het diploma voor de Basisopleiding Schoonmaken + Module Hotels. De RAS-bijdrage voor deze opleiding is €560,- per geslaagde deelnemer.

Indien het examen door SVS (dus niet door het RAS-Examenbureau) wordt afgenomen, komen er nog examenkosten bij de opleidingsprijs. Valt uw bedrijf niet onder de cao Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf, maar wilt u uw medewerker tóch RAS-examen laten doen? Ook dan komen er examenkosten bij de opleidingsprijs klik hier voor de RAS-examenprijzen.

Aanmeldingen

De Basisopleiding Schoonmaken met Module Hotels wordt uitsluitend voor deelnemers uit één bedrijf georganiseerd (bedrijfsgroep). Hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen.

Wilt u meer informatie of deelnemers aanmelden voor een bedrijfsgroep Basisopleiding Schoonmaken met Module Hotels? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales: 010 - 293 10 00.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Het programma van de Basisopleiding Schoonmaken met Module Hotels bestaat uit de volgende onderdelen:

- Interieuronderhoud (dagelijks en periodiek): reinigen en correct achterlaten van afreiskamers en bezette kamers
- Sanitaironderhoud: dagelijkse en periodieke taken
- Bedden afhalen en opmaken
- Vloeronderhoud: stofwissen en moppen
- Klantvriendelijkheid, communicatie
- Omgaan met klachten
- Linnenbeheer
- Cao (w.o. arbeidsomstandigheden)

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.