Basisopleiding Schoonmaken + Module Hotels

Code HR002
Duur 7 dagdelen van 3 uur
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

De schoonmaak van hotels is een aparte discipline in de schoonmaakbranche: het is een mix van dagelijks en periodiek schoonmaakwerk. De vervuilingsgraad per hotelkamer kan verschillen en er wordt vaak onder grote tijdsdruk gewerkt, omdat de nieuwe gasten zich alweer snel melden.

De Module Hotels van SVS Opleidingen wordt uitsluitend aangeboden in combinatie met de Basisopleiding Schoonmaken en altijd uitgevoerd in een hotel. De deelnemers leren praktisch, veilig en ergonomisch verantwoord werken met de microvezelmethode. Na het behalen van het diploma voldoen uw medewerkers aan de door RAS vastgestelde eindtermen.

Opzet

De Basisopleiding Schoonmaken met Module Hotels duurt 7 dagdelen van 3 uur. De lesmaterialen voor deze opleiding worden uitgereikt op de eerste lesdag en mogen na afloop van de opleiding worden behouden, handig als naslagwerk! De studiebelasting voor deze opleiding is 1 uur per lesdag.

Vooropleiding

Voor de Basisopleiding Schoonmaken + Module Hotels is geen vooropleiding nodig.
Het is wel van belang dat de cursist Nederlands spreekt, kan verstaan en op een basisniveau kan lezen en schrijven.

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een praktijkexamen waarbij enkele mondelinge vragen worden gesteld. Het examen bestaat uit verschillende onderdelen en is bedoeld om de kennis en vaardigheden van de kandidaat te beoordelen aan de hand van de door de RAS vastgestelde eindtermen.
 
Met RAS vergoeding
Medewerkers van schoonmaakbedrijven met recht op een RAS vergoeding (klik hier voor de RAS vergoedingen) worden door SVS automatisch aangemeld bij het RAS Examenbureau. Het RAS Examenbureau is verantwoordelijk voor het afnemen van het examen. Na het behalen van het examen ontvangt uw medewerker het diploma voor de Basisopleiding Schoonmaken + Module Hotels.
 
Wanneer het examen wordt afgenomen door het RAS Examenbureau zorgt SVS voor een geschikte examenlocatie, bij voorkeur dezelfde als de leslocatie. Ook zorgt SVS voor alle examenmaterialen, gereedschappen en machines op de examendag. Deze (locatie) kosten worden niet door de RAS vergoed.
 
Zonder RAS vergoeding
Medewerkers waarvan de werkgever géén recht heeft op een RAS-vergoeding, worden door SVS geëxamineerd aan de hand van de door de RAS vastgestelde eindtermen.  Na het behalen van het examen ontvangt uw medewerker het SVS diploma voor de Basisopleiding Schoonmaken + Module Hotels. De kosten van deelname aan het SVS-examen komen voor rekening van de werkgever (klik hier voor de SVS examenprijzen).
 
Genoemde examenprijzen zijn inclusief de locatiekosten (huur van de examenlocatie en inzet van materialen, middelen en gereedschappen op de examendag). 

Aanmeldingen

Op dit moment biedt SVS Opleidingen de  Basisopleiding Schoonmaken + Module Hotels alleen aan als bedrijfsgroep, hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen. Benieuwd naar de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Neem contact op met onze afdeling Marketing & Sales: 010 293 1000.
 

Annuleringen

Kan uw medewerker onverhoopt toch niet deelnemen?
Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.
Op al onze opleidingen, trainingen en workshops zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.
 

Programma

Het programma van de Basisopleiding Schoonmaken + Module Hotels bestaat uit de volgende onderdelen:

- Interieuronderhoud (dagelijks en periodiek): reinigen en correct achterlaten van afreiskamers en bezette kamers
- Sanitaironderhoud: dagelijkse en periodieke taken
- Bedden afhalen en opmaken
- Vloeronderhoud: stofwissen en moppen
- Klantvriendelijkheid, communicatie en omgaan met klachten
- Linnenbeheer
- Cao (w.o. arbeidsomstandigheden).

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS Opleidingen? Kies voor één van de drie varianten:

  • In een open groep
In een open groep kunt u al vanaf één persoon aanmelden.
 
Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar?
Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de nieuwe planningen.
 
  • In een bedrijfsgroep
Liever een bedrijfsgroep (in-company) voor alleen uw medewerkers? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010 293 1000 of stuur een e-mail naar info@svs-opleidingen.nl
Wij helpen u graag verder. 
 
  • Of in een maatwerkoplossing
Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010 293 1000.