Basisopleiding Schoonmaken + Module Recreatiebungalows

Code HR004
Duur 7 dagdelen van 3 uur
Prijs Prijs op aanvraag
Vergoedingen
€ 560,00 RAS-bijdrage in de opleidingskosten (2019)
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Een wisselende vervuilingsgraad en grote tijdsdruk; het zijn twee van de vele aspecten die de schoonmaak van recreatiebungalows tot een aparte discipline maken. De werkzaamheden houden het midden tussen dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Om die specifieke vaardigheden en aspecten te beheersen, biedt SVS de Module Recreatiebungalows. 

De Module Recreatiebungalows wordt alleen aangeboden in combinatie met de Basisopleiding Schoonmaken en altijd uitgevoerd in recreatiebungalows. De cursisten leren praktisch, veilig en ergonomisch verantwoord werken met de microvezelmethode. Na het behalen van het diploma voldoen medewerkers aan de door RAS (stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche) vastgestelde eindtermen.

Opzet

De Basisopleiding Schoonmaken met Module Recreatiebungalows duurt zeven dagdelen van drie uur.

De lesmaterialen voor deze opleiding worden uitgereikt op de eerste lesdag. 

Vooropleiding

De toelatingseisen voor de Module Recreatiebungalows worden zo laag mogelijk gehouden; slechts een opleiding op het niveau einde basisschool is vereist. Dit betekent dat de cursist Nederlands moet kunnen spreken en verstaan, en op een basaal niveau kunnen lezen en schrijven.

Examen

Het examen wordt afgenomen door het RAS-Examenbureau. SVS regelt de aanmelding van uw medewerkers bij het RAS-Examenbureau. Er wordt altijd naar gestreefd het examen op de leslocatie af te nemen. Na het behalen van het examen voldoen de medewerkers aan de door de RAS vastgestelde eindtermen en ontvangen zij het diploma voor de Basisopleiding Schoonmaken + Module Recreatiebungalows.

Indien het examen door SVS (dus niet door het RAS-Examenbureau) wordt afgenomen, komen er nog examenkosten bij de opleidingsprijs. Valt uw bedrijf niet onder de cao Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf, maar wilt u uw medewerker tóch RAS-examen laten doen? Ook dan komen er examenkosten bij de opleidingsprijs (klik hier voor de RAS-examenprijzen)

Aanmeldingen

De Basisopleiding Schoonmaken met Module Recreatiebungalows wordt uitsluitend voor deelnemers uit één bedrijf georganiseerd (bedrijfsgroep). Hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen.

Wilt u meer informatie of deelnemers aanmelden voor een bedrijfsgroep Basisopleiding Schoonmaken met Module Recreatiebungalows? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales: 010 - 293 10 00.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Op het programma van de Basisopleiding Schoonmaken met Module Recreatiebungalows staat: 

- Interieuronderhoud: dagelijkse en periodieke taken
- Sanitaironderhoud: dagelijkse en periodieke taken
- Bedden afhalen en opmaken
- Keuken inventariseren en schoonmaken
- Wassen van glazen afscheidingen
- Vloeronderhoud: stofwissen en moppen
- Communicatie en hospitality
- Cao (w.o. arbeidsomstandigheden)

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.