Basisopleiding Schoonmaken + Module Recreatiebungalows

Code HR004
Duur 7 dagdelen van 3 uur
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Een wisselende vervuilingsgraad en grote tijdsdruk; het zijn twee van de vele aspecten die de schoonmaak van recreatiebungalows tot een aparte discipline maken. De werkzaamheden houden het midden tussen dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Om die specifieke vaardigheden en aspecten te beheersen, biedt SVS de Module Recreatiebungalows. 

De Module Recreatiebungalows wordt alleen aangeboden in combinatie met de Basisopleiding Schoonmaken en altijd uitgevoerd in recreatiebungalows. De cursisten leren praktisch, veilig en ergonomisch verantwoord werken met de microvezelmethode. Na het behalen van het diploma voldoen medewerkers aan de door RAS (stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche) vastgestelde eindtermen.

Opzet

De Basisopleiding Schoonmaken + Module Recreatiebungalows is zeer praktisch van opzet en duurt zeven dagdelen van drie uur. De lesmaterialen voor deze opleiding worden uitgereikt op de eerste lesdag en mogen na afloop van de opleiding worden behouden, handig als naslagwerk! De studiebelasting voor deze opleiding is één uur per lesdag.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen vooropleiding nodig, het is wel van belang dat de cursist Nederlands spreekt, kan verstaan en op een basaal niveau kan lezen en schrijven.

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een praktijkexamen waarbij enkele mondelinge vragen worden gesteld. Het examen bestaat uit verschillende onderdelen en is bedoeld om de kennis en vaardigheden van de kandidaat te beoordelen aan de hand van de door de RAS vastgestelde eindtermen.

Met RAS vergoeding

Medewerkers van schoonmaakbedrijven met recht op een RAS vergoeding (klik hier voor de RAS vergoedingen) worden door SVS automatisch aangemeld bij het RAS Examenbureau. Het RAS Examenbureau is verantwoordelijk voor het afnemen van het examen. Na het behalen van het examen ontvangt men het diploma voor de Basisopleiding Schoonmaken + Module Recreatiebungalows.

Wanneer het examen wordt afgenomen door het RAS Examenbureau zorgt SVS voor een geschikte examenlocatie, bij voorkeur dezelfde als de leslocatie. Ook zorgt SVS voor alle examenmaterialen, gereedschappen en machines op de examendag. Deze kosten, de zgn locatiekosten, worden niet door de RAS vergoed.

Zonder RAS vergoeding

Medewerkers waarvan de werkgever géén recht heeft op een RAS-vergoeding, worden door SVS geëxamineerd aan de hand van de door de RAS vastgestelde eindtermen.  Na het behalen van het examen ontvangt men het SVS diploma voor de Basisopleiding Schoonmaken + Module Recreatiebungalows. De kosten van deelname aan het SVS-examen komen voor rekening van de werkgever (klik hier voor de SVS examenprijzen).

Genoemde examenprijzen zijn inclusief de locatiekosten (huur van de examenlocatie en inzet van materialen, middelen en gereedschappen op de examendag).

Aanmeldingen

Op dit moment biedt SVS de Basisopleiding Schoonmaken + Module Recreatiebungalows alleen aan als bedrijfsgroep en wordt georganiseerd op de locatie van uw keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Neem contact op met onze afdeling Marketing & Sales!

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.

Programma

Op het programma van de Basisopleiding Schoonmaken met Module Recreatiebungalows staat: 

- Interieuronderhoud: dagelijkse en periodieke taken
- Sanitaironderhoud: dagelijkse en periodieke taken
- Bedden afhalen en opmaken
- Keuken inventariseren en schoonmaken
- Wassen van glazen afscheidingen
- Vloeronderhoud: stofwissen en moppen
- Communicatie en hospitality
- Cao (w.o. arbeidsomstandigheden)

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.