Gecertificeerd Makelaar in Schoonmaakdienstverlening

Code MS001
Duur 3 dagen
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Wilt u makelaar in de schoonmaakdienstverlening worden?

Dan moet u een Proeve van vakbekwaamheid afleggen. Deze toets stelt vast of de vakkennis van de aspirant-makelaar voldoet aan de eisen die gesteld worden aan een makelaar in de schoonmaakdienstverlening.

Opzet

De Proeve van vakbekwaamheid is een toets waarvoor de eindtermen en het reglement aan de hand van een kwalificatieprofiel zijn vastgesteld. De toets bevat de volgende onderdelen:
 
Deel 1
Schriftelijk gedeelte, ter toetsing van de algemene vakkennis op het gebied van schoonmaakdienstverlening van de kandidaat (duur 4 uur).
De studiebelasting voor dit onderdeel is 80 uur.


Deel 2
Mondeling gedeelte, ter toetsing van specifieke kennis en functioneren van de kandidaat (duur maximaal 2 uur).
De studiebelasting voor dit onderdeel is 40 uur.

Deel 3
Mondeling gedeelte, verdediging van het door de kandidaat gemaakte aanbestedingsdocument (duur maximaal 1 uur).
De studiebelasting voor dit onderdeel is 3 uur.

Vooropleiding

Om voor deelname in aanmerking te komen, moet u minimaal vijf jaar recente, relevante praktijkervaring hebben. U moet kunnen aantonen een leidinggevende functie in de schoonmaak- of facilitaire dienstverlening te hebben bekleed, dan wel werkzaam te zijn (geweest) als adviseur ten behoeve van de schoonmaakdienstverlening.

De Proeve van vakbekwaamheid toetst de vakkennis van de aspirant-makelaar op minimaal managementniveau, dus het wordt aanbevolen tenminste te beschikken over het opleidingsniveau van de SVS-leergang Management Schoonmaakdienstverlening. 

Aanmeldingen

U kunt zich digitaal aanmelden via onze website onder Mijn SVS (rechtsbovenin op de homepage). Ook kunt u hier het aanmeldingsformulier downloaden en volledig ingevuld sturen of scannen en e-mailen naar SVS. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Prijzen

 

 

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.