Instructie bij Introductie Schoonmaken

Code WRK019
Duur 1 dag
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Een degelijke introductie en instructie hebben een positief effect op het functioneren van uw medewerkers. Uit ervaring weten wij dat een goed begin ook zorgt voor minder personeelsverloop en minder verzuim. Als mensen zich welkom voelen bij hun bedrijf en als duidelijk is wat er precies van hen verwacht wordt, werken ze meestal met meer plezier.

Maar hoe zorgt u voor een goed begin?

In de eendaagse Workshop Instructie bij Introductie Schoonmaken leren leidinggevenden hun nieuwe medewerkers doelgericht te introduceren en instrueren. De workshop is ontwikkeld rondom de Instructie bij Introductie-waaier. Deze waaier op handformaat is een hulpmiddel en naslagwerk en bevat praktische informatie en instructiefoto's voor beginnende schoonmakers.

Opzet

De Workshop Instructie bij Introductie Schoonmaken duurt één dag. De workshop is een praktijkgerichte doe-dag met veel oefeningen. Naast de SVS-trainer wordt een professionele trainingsacteur ingezet voor de oefeningen.

Vooropleiding

Voor deelname aan de Workshop Instructie bij Introductie Schoonmaken is het van belang dat u (in)direct leidinggevende bent. Om voldoende kennis en vaardigheden uit de workshop mee te nemen naar uw praktijk, moet u in bezit zijn van het diploma Basisopleiding Schoonmaken.

Examen

Er is geen examen. Na het volgen van de Workshop Instructie bij Introductie Schoonmaken ontvangt u, bij actieve deelname en voldoende resultaat, een Verklaring van Deelname.

Maatwerk

De Workshop Instructie bij Introductie Schoonmaken kan ook voor leidinggevenden uit één bedrijf worden georganiseerd. Hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen.

Wilt u meer informatie of deelnemers aanmelden voor een bedrijfsgroep Instructie bij Introductie Schoonmaken? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales: 010-29310 00.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Overige

Wilt u liever geen workshop volgen? Bestel alleen de Instructie bij Introductie-waaier via dit bestelformulier.

Programma

Op het programma van de Workshop Instructie bij Introductie Schoonmaken staat onder andere:

- Een gestructureerde, doelgerichte introductie en instructie voorbereiden
- Een kort en plezierig introductiegesprek voeren
- Doelgericht instructie geven op de werkplek met behulp van de waaier
- Communicatie (checken effect van uw introductie en instructie, geven van feedback)
- Omgaan met weerstand

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.