Instructie Glas/Gevel

Code WRK007
Duur 1 of 2 dagen
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Op zoek naar basiskennis over glas- en gevelschoonmaak?

Glasbewassing en gevelonderhoud zijn specialistische onderdelen binnen het schoonmaakvak. In de praktijkgerichte Instructie Glas/Gevel leert u de basisbeginselen van deze specialismen. Om lichamelijke klachten te voorkomen, besteden we ook ruim aandacht aan ergonomisch verantwoord werken.

Opzet

 Afhankelijk van uw behoefte duurt de Instructie Glas/Gevel één of twee dagen. Het lesmateriaal voor deze instructie wordt uitgereikt tijdens de (eerste) lesdag.

Aanmeldingen

De Instructie Glas/Gevel wordt uitsluitend voor deelnemers uit één bedrijf georganiseerd (bedrijfsgroep). Hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen.

Wilt u meer informatie of deelnemers aanmelden voor een bedrijfsgroep Instructie Glas/Gevel? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales: 010 - 293 10 00.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Op het programma van de Instructie Glas/Gevel staat:

Glasbewassing:

- Reinigen van binnenzijde, buitenzijde en separatieglas
- Werkmethodieken
- Gebruik van middelen en materialen
- Reiniging verschillende soorten vuil
- Werkvolgorde
- Veiligheid
- Gebruik puntladder

Gevelonderhoud:
- Vervuiling en verwering
- Gevelafwerkmaterialen
- Straalapparatuur
- Hogedrukreiniging
- Reinigingsmiddelen (waaronder anti-graffitimiddelen)

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.