Instructie Glas/Gevel

Code WRK007
Duur 1 of 2 dagen
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Op zoek naar basiskennis over glas- en gevelschoonmaak?

Glasbewassing en gevelonderhoud zijn specialistische onderdelen binnen het schoonmaakvak. In de praktijkgerichte Instructie Glas/Gevel leert u de basisbeginselen van deze specialismen. Om lichamelijke klachten te voorkomen, besteden we ook ruim aandacht aan ergonomisch verantwoord werken.

Opzet

Afhankelijk van uw behoefte duurt de Instructie Glas/Gevel één of twee dagen. Het lesmateriaal voor deze instructie wordt uitgereikt bij aanvang van de (eerste) lesdag en mag na afloop worden behouden, handig als naslagwerk! Er is geen studiebelasting voor deze opleiding

Aanmeldingen

De Instructie Glas/Gevel wordt uitsluitend voor deelnemers uit één bedrijf georganiseerd (bedrijfsgroep). Hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen.
Wilt u meer informatie of deelnemers aanmelden voor een bedrijfsgroep Instructie Glas/Gevel? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales: 010 - 293 10 00.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Op het programma van de Instructie Glas/Gevel staat:

Glasbewassing:

- Reinigen van binnenzijde, buitenzijde en separatieglas
- Werkmethodieken
- Gebruik van middelen en materialen
- Reiniging verschillende soorten vuil
- Werkvolgorde
- Veiligheid
- Gebruik puntladder

Gevelonderhoud:
- Vervuiling en verwering

- Gevelafwerkmaterialen
- Straalapparatuur
- Hogedrukreiniging
- Reinigingsmiddelen (waaronder anti-graffitimiddelen)

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.