Instructie Schoonmaak voor Particulieren

Code WRK004
Duur 1 of 2 dagen
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Leren schoonmaken in de particuliere huishouding?

In de Instructie Schoonmaak voor Particulieren staan het oefenen en toepassen van schoonmaaktechnieken in de particuliere huishouding centraal. Om lichamelijke klachten te voorkomen, wordt er veel aandacht besteed aan ergonomisch verantwoord werken. Daarnaast behandelen we het verhogen van de sociale en communicatieve vaardgheden van de deelnemers.

Opzet

De Instructie Schoonmaak voor Particulieren is zeer praktisch en begrijpelijk opgezet. Afhankelijk van uw behoefte duurt de instructie één of twee dagen. Het lesmateriaal wordt uitgereikt bij aanvang van de (eerste) lesdag en mag na afloop worden behouden, handig als naslagwerk! Er is geen studiebelasting voor deze training.

Aanmeldingen

De Instructie Schoonmaak voor Particulieren wordt uitsluitend voor deelnemers uit één bedrijf georganiseerd (bedrijfsgroep). Hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen.

Wilt u meer informatie of deelnemers aanmelden voor een bedrijfsgroep Instructie Schoonmaak voor Particulieren? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales: 010 - 293 10 00.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden.
De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Op het programma van de Instructie Schoonmaak voor Particulieren staat:

- Communicatie (nadruk op klantgerichtheid en het omgaan met vragen vanuit de klant)
- Materialen en reinigingsmiddelen
- Moppen, stofzuigen en stofwissen
- Traditionele werkmethode
- Microvezelwerkmethode
- Doseren
- Woonkamer en slaapkamer waarbij geen periodieke taken worden behandeld
- Sanitair
- Vloeren stofzuigen

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.