Instructie Vloeronderhoud

Code WRK008
Duur 1 of 2 dagen
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Zoekt uw vloer een schoonmaker?

Het onderhoud van vloeren vraagt bijzondere kwaliteiten van schoonmakers. In de Instructie Vloeronderhoud leert u de basisbeginselen van het (periodiek) schoonmaakonderhoud van vloeren. De training bestaat grotendeels uit het daadwerkelijk uitvoeren en oefenen van de werkzaamheden. Om lichamelijke klachten te voorkomen, besteden we ook ruim aandacht aan ergonomisch verantwoord werken.

Opzet

Afhankelijk van uw behoefte duurt de Instructie Vloeronderhoud één of twee dagen.De lesmaterialen worden uitgereikt op de eerste lesdag en mogen na afloop van de opleiding worden behouden, handig als naslagwerk! Er is geen studiebelasting voor deze opleiding.

Aanmeldingen

De Instructie Vloeronderhoud wordt uitsluitend voor deelnemers uit één bedrijf georganiseerd (bedrijfsgroep). Hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen.

Wilt u meer informatie of deelnemers aanmelden voor een bedrijfsgroep Instructie Vloeronderhoud? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales: 010 - 293 10 00.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden.
De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Op het programma van de Instructie Vloeronderhoud staat:

- Reinigingsmiddelen
- Onderhoudsmiddelen
- Werkmethoden en veiligheid
- Reinigen PVC en kunst/natuursteen
- Volledig sprayen en opwrijven
- Schrobben en waterzuigen
- Strippen en conserveren
- Tapijtreiniging

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.