Kadermodule Opstart van nieuwe objecten

Code KA016
Duur 2 dagen van 7 uur
Prijs € 650,00
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
De bovengenoemde prijs is inclusief lesmateriaal en lunch
Planningen
HOEVELAKEN 09-05-2023 di 09:30 - 16:30

Inleiding

Opstarten is een sport. De tweedaagse kadermodule Opstart van nieuwe objecten legt een basis voor het winnen van de wedstrijd.

In de dynamische schoonmaakbranche wordt veel aanbesteed en gewisseld van schoonmaakbedrijf. De kadermodule Opstart van nieuwe objecten is opgezet om u te helpen deze wisseling in goede banen te leiden en de opstart van de nieuwe locatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat komt er allemaal kijken bij het opstarten van een nieuwe locatie in de schoonmaakbranche? U leert structuur aanbrengen in de fasen, onderwerpen, contacten, niveaus en doelen van een opstart. Tijdens de module oefent u onder andere het benoemen van acties en verantwoordelijken en het bepalen van een tijdspad.

Opzet

De praktijkgerichte kadermodule Opstart van nieuwe objecten duurt twee dagen en sluit aan op de taken van leidinggevenden. In een groepje maakt u aan de hand van vijf opdrachten een opstartplan, dat u aan het eind van de training presenteert. De lesmaterialen voor deze opleiding worden uitgereikt op de eerste lesdag en mogen na afloop van de opleiding worden behouden, handig als naslagwerk! De studiebelasting voor deze opleiding is twee uur per lesdag.

Vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding nodig. Wel is het van belang dat deelnemers de Nederlandse taal voldoende in woord en geschrift beheersen.

Examen

Er is geen examen. U ontvangt na het volgen van deze tweedaagse module een Verklaring van Deelname.

Aanmeldingen

U kunt zich digitaal aanmelden voor de module via onze website onder Mijn SVS (rechtsbovenin op de homepage). Ook kunt u hier het aanmeldingsformulier downloaden en volledig ingevuld sturen of scannen en e-mailen naar SVS. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Op het programma van de kadermodule Opstart van nieuwe objecten staat onder andere:

- Projectmanagement
- Structurering van de eigen kennis van opstart nieuwe locatie
- Weerstand voorkomen
- Acties en verantwoordelijkheden benoemen
- Planning maken en bewaken

HOEVELAKEN 09-05-2023 di 09:30 - 16:30
Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.