Kadermodule Plannen en Organiseren

Code KA012
Duur 3 dagen van 7 uur
Prijs € 800,00
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
UTRECHT 04-03-2021 do 09:30 - 16:30

Inleiding

U wilt zorgvuldiger, efficiënter en zonder stress werken?

In de kadermodule Plannen en Organiseren leert u schoonmaakwerkzaamheden plannen en organiseren en effectief omgaan met uw eigen tijd. U ontdekt alles over onder meer schoonmaakbestekken lezen, taken bepalen, inzet van materialen en controle van de werkzaamheden. U leert doelen en prioriteiten stellen en wij vertellen u meer over tijdvreters, assertiviteit en e-mailverkeer.

Opzet

De kadermodule Plannen en Organiseren duurt drie dagen (zes dagdelen). De lesmaterialen voor deze opleiding worden uitgereikt op de eerste lesdag.

Vooropleiding

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig. Wel is het van belang dat u (in)direct leidinggevende bent, met verantwoordelijkheid voor grote en/of meerdere objecten. Daarnaast moet u de Nederlandse taal voldoende in woord en geschrift beheersen.

Examen

De kadermodule Plannen en Organiseren wordt afgesloten met een examen. U ontvangt bij voldoende resultaat een certificaat.

Aanmeldingen

U kunt zich digitaal aanmelden voor de module via onze website onder Mijn SVS (rechtsbovenin op de homepage). Ook kunt u hier het aanmeldingsformulier downloaden en volledig ingevuld sturen of scannen en e-mailen naar SVS. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Op het programma van de kadermodule Plannen en Organiseren staat:

Plannen en organiseren van het eigen werk
- Doelen stellen
- Prioriteiten bepalen
- Plannen en organiseren van het dagelijks werk
- Invloed op je timemanagement
- 3 E’s
- Tijdsbesteding in kaart brengen
- Tijdvreters
- Assertief optreden en “nee” zeggen
- Tips en valkuilen

Plannen en organiseren van het schoonmaakwerk
- Plattegrond/schoonmaakbestek lezen
- Urencalculatie
- Prijscalculatie
- Taken maken/verdelen en communiceren
- Planning
- De 5 M’s
- Periodiek werk
- Controleren
- Het nieuwe werken 

UTRECHT 04-03-2021 do 09:30 - 16:30
Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.