Kadermodule Plannen en Organiseren

Code KA012
Duur 3 dagen van 7 uur
Prijs € 940,00
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
De bovengenoemde prijs is inclusief lesmateriaal, SVS examen en lunch
Planningen
HOEVELAKEN 08-06-2023 do 09:30 - 16:30

Inleiding

U wilt zorgvuldiger, efficiënter en zonder stress werken?
In de kadermodule Plannen en Organiseren leert u schoonmaakwerkzaamheden plannen en organiseren en effectief omgaan met uw eigen tijd. U ontdekt alles over onder meer schoonmaakbestekken lezen, taken bepalen, inzet van materialen en controle van de werkzaamheden. U leert doelen en prioriteiten stellen en wij vertellen u meer over tijdvreters, assertiviteit en e-mailverkeer.

Opzet

De kadermodule Plannen en Organiseren duurt drie dagen (zes dagdelen). De lesmaterialen voor deze opleiding worden uitgereikt op de eerste lesdag en mogen na afloop van de opleiding worden behouden, handig als naslagwerk! De studiebelasting voor deze opleiding is twee uur per lesdag.

Vooropleiding

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig. Wel is het van belang dat u (in)direct leidinggevende bent, met verantwoordelijkheid voor grote en/of meerdere objecten. Daarnaast moet u de Nederlandse taal voldoende in woord en geschrift beheersen.

Examen

De kadermodule Plannen en Organiseren wordt afgesloten met een examen. U ontvangt bij voldoende resultaat een certificaat.

Aanmeldingen

U kunt zich digitaal aanmelden voor de module via onze website onder Mijn SVS (rechtsbovenin op de homepage). Ook kunt u hier het aanmeldingsformulier downloaden en volledig ingevuld sturen of scannen en e-mailen naar SVS. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Op het programma van de kadermodule Plannen en Organiseren staat:

Plannen en organiseren van het eigen werk
- Doelen stellen

- Prioriteiten bepalen
- Plannen en organiseren van het dagelijks werk
- Invloed op je timemanagement
- 3 E’s
- Tijdsbesteding in kaart brengen
- Tijdvreters
- Assertief optreden en “nee” zeggen
- Tips en valkuilen
- Planning personeel
- Communiceren van taken
- Arbeidsongeschiktheid
- Periodiek werk
- Controleren
- Het nieuwe werken

 

 

HOEVELAKEN 08-06-2023 do 09:30 - 16:30
Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.