Kadermodule Relatiebeheer

Code KA015
Duur 2 dagen van 7 uur
Prijs € 650,00
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
De bovengenoemde prijs is inclusief lesmateriaal en lunch
Planningen
UTRECHT 17-05-2023 wo 09:30 - 16:30

Inleiding

Relatiebeheer is een werkwoord; u moet aan uw zakelijke relaties werken om ze prettig te houden.

In de tweedaagse kadermodule Relatiebeheer leert u meer over het optimaliseren van de contacten met uw klanten, om zo uw schoonmaakdienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren. 
In verschillende opdrachten brengt u onder meer uw zakelijke relaties in kaart en verzint u mogelijkheden om de relatie met uw contactpersonen goed te houden of te verbeteren. Aan de hand van praktijksituaties en rollenspellen leert u ook verwachtingen managen en een gesprek tot een goed einde te brengen.

Opzet

De kadermodule Relatiebeheer duurt twee dagen en sluit aan op de taken van leidinggevenden. Deze praktijkgerichte training bevat leerzame opdrachten en rollenspellen die u inzicht geven in uw eigen relatiebeheer. De lesmaterialen voor deze opleiding worden uitgereikt op de eerste lesdag en mogen na afloop van de opleiding worden behouden, handig als naslagwerk! De studiebelasting voor deze opleiding is twee uur per lesdag.

Vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding nodig. Wel is het van belang dat deelnemers de Nederlandse taal voldoende in woord en geschrift beheersen.

Examen

Er is geen examen. U ontvangt na het volgen van deze tweedaagse training een Verklaring van Deelname.

Aanmeldingen

U kunt zich digitaal aanmelden voor de module via onze website onder Mijn SVS (rechtsbovenin op de homepage). Ook kunt u hier het aanmeldingsformulier downloaden en volledig ingevuld sturen of scannen en e-mailen naar SVS. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Op het programma van de kadermodule Relatiebeheer staat onder andere:

- Verbale en non-verbale communicatie
- Luisteren en doorvragen
- Gedrag afstemmen (spiegelen)
- Verwachtingen managen
- Feedback geven
- Do’s & don’ts in klantencommunicatie

UTRECHT 17-05-2023 wo 09:30 - 16:30
Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.