Kadermodule Salvage en Reconditionering

Code KA007
Duur 4 dagen van 7 uur
Prijs € 1.395,00
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
De bovengenoemde prijs is inclusief lesmateriaal, SVS examen en lunch
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Aandacht voor de gedupeerden en de schade beperken, daar draait het om in de eerste uren na een brand, explosie of wateroverlast.

De kadermodule Salvage en Reconditionering gaat over alle activiteiten die nodig zijn na een calamiteit. Want met vakkennis kan een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf een belangrijke bijdrage leveren aan het terugdringen van de negatieve emotionele, organisatorische en financiële gevolgen van een brand, explosie of wateroverlast.

LET OP: Salvage- en Reconditioneringsbedrijven werkzaam in de sector Brand- en Roetschadereiniging dienen te voldoen aan de kwaliteitscriteria van de Stichting Salvage. Het certificaat 'Salvage en Reconditionering' is verplicht voor de deskundigen van de organisatie. Voor de categorieën 'Eenvoudig' en 'Specialistisch' geldt dat minimaal twee deskundigen per bedrijf in het bezit dienen te zijn van dit certificaat. Voor de categorie 'Complex' geldt een minimum van drie deskundigen die het certificaat dienen te bezitten.

Opzet

De kadermodule Salvage en Reconditionering duurt vier dagen van zes uur. Tijdens de lesdagen wordt alleen de theorie behandeld. De lesmaterialen voor deze opleiding worden uitgereikt op de eerste lesdag en mogen na afloop van de opleiding worden behouden, handig als naslagwerk! De studiebelasting voor deze opleiding is twee uur per lesdag.

Examen

De kadermodule Salvage en Reconditionering wordt afgesloten met een schriftelijk examen van twee uur. U ontvangt na het volgen van de module een certificaat.

Maatwerk

De kadermodule Salvage en Reconditionering kan worden georganiseerd voor deelnemers uit één bedrijf (bedrijfsgroep). Hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen. Meer weten of deelnemers aanmelden voor een bedrijfsgroep Salvage en Reconditionering? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales!

Aanmeldingen

U kunt zich digitaal aanmelden via onze website onder Mijn SVS (rechtsbovenin op de homepage). Ook kunt u hier het aanmeldingsformulier downloaden en volledig ingevuld sturen of scannen en e-mailen naar SVS. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Op het programma van de kadermodule Salvage en Reconditionering staat:

- Het salvagesegment
- Brand in alle facetten
- Verzekeringen
- Reinigingsmiddelen en -technieken
- Salvagemethoden en -technieken
- Corrosie en HCL-metingen
- Blusmiddelen
- Calculatie, offertes en schadeafwikkeling
- Veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.