Kadermodule Schoonmaaktechniek

Code KA013
Duur 3 dagen van 7 uur
Prijs € 940,00
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
De bovengenoemde prijs is inclusief lesmateriaal, SVS examen en lunch
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Uw medewerkers veilig en gezond leren werken?

In de kadermodule Schoonmaaktechniek frissen wij eerst uw aanwezige kennis op omtrent ergonomische schoonmaaktechnieken en -methoden, gebruikmakend van de juiste machines, materialen en middelen. Daarnaast leert u uw medewerkers op effectieve en efficiënte wijze instrueren over deze juiste uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden.

Opzet

De kadermodule Schoonmaaktechniek duurt drie dagen (zes dagdelen). De lesmaterialen voor deze opleiding worden uitgereikt op de eerste lesdag en mogen na afloop van de opleiding worden behouden, handig als naslagwerk! De studiebelasting voor deze opleiding is twee uur per lesdag.

Vooropleiding

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig. Wel is het van belang dat u (in)direct leidinggevende bent, met verantwoordelijkheid voor grote en/of meerdere objecten. Daarnaast moet u de Nederlandse taal voldoende in woord en geschrift beheersen.

Examen

De kadermodule Schoonmaaktechniek wordt afgesloten met een examen. U ontvangt bij voldoende resultaat een certificaat.

Aanmeldingen

U kunt zich digitaal aanmelden voor de module via onze website onder Mijn SVS (rechtsbovenin op de homepage). Ook kunt u hier het aanmeldingsformulier downloaden en volledig ingevuld sturen of scannen en e-mailen naar SVS. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Op het programma van de kadermodule Schoonmaaktechniek staat:

Basistheorie, onder andere:
- Definitie van schoon

- Gouden regels
- Schoonmaakprogramma lezen
- Methoden kiezen (traditioneel, sproeien en microvezel)
- Cirkel van Sinner
- Reinigingsmiddelen
- Afwerkmaterialen
- Veiligheid
- Ergonomie
- Vloeren

Handelingen:
- Interieuronderhoud

- Sanitaironderhoud
- Moppen
- Stofwissen
- Stofzuigen
- Problemen signaleren en oplossen
- Schoonmaken op tijd
- Instructie geven 

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.