Module Dieptereiniging Grootkeukens

Code VI003
Duur 3 dagen van 4 uur
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

In grootkeukens hoopt vuil, vet en stof zich op, in, onder en achter keukenapparatuur. Deze plaatsen worden tijdens regulier dagelijks onderhoud vaak niet bereikt. Om optimale hygiëne te realiseren is als aanvulling dieptereiniging noodzakelijk.

In de Module Dieptereiniging Grootkeukens leren deelnemers meer over het belang van deze periodieke grondige reiniging. Keukenapparatuur wordt dan gedemonteerd, gereinigd en weer gemonteerd (indien nodig wordt gedesinfecteerd). Deze module is een goede aanvulling op uw HACCP-plan.

Opzet

De Module Dieptereiniging Grootkeukens wordt doorgaans verzorgd in drie dagdelen van vier uur. Tijdens de lessen staat het daadwerkelijk uitvoeren en oefenen van de werkzaamheden centraal. De lesmaterialen voor deze opleiding worden uitgereikt op de eerste lesdag.

Opleidingsplaats

De opleiding wordt verzorgd op uw locatie of die van uw opdrachtgever. De data en tijden stellen wij graag in overleg met u vast.

Vooropleiding

Wij adviseren deelnemers voorafgaand aan de Module Dieptereiniging Grootkeukens de Basisopleiding Schoonmaken te volgen. Een matige tot redelijke basisbeheersing van de Nederlandse taal (spreken en lezen) is gewenst.

Examen

Deze module wordt afgesloten met een schriftelijke toets. Bij slagen voor deze toets ontvangt de deelnemer het bijbehorende certificaat.

Aanmeldingen

de Module Dieptereiniging Grootkeukens wordt uitsluitend voor deelnemers uit één bedrijf georganiseerd (bedrijfsgroep). Hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen.

Wilt u meer informatie of deelnemers aanmelden voor een bedrijfsgroep Module Dieptereiniging Grootkeukens? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales: 010 - 293 10 00.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Op het programma van de Module Dieptereiniging Grootkeukens staat:

- Belang van dieptereiniging
- Vuilsoorten
- Werkmethoden en -volgorde
- Gebruik van middelen en materialen
- Ergonomisch werken
- Veiligheid

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.