Module Dieptereiniging Grootkeukens

Code VI003
Duur 3 dagen van 4 uur
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

In grootkeukens hoopt vuil, vet en stof zich op, in, onder en achter keukenapparatuur. Deze plaatsen worden tijdens regulier dagelijks onderhoud vaak niet bereikt. Om optimale hygiëne te realiseren is als aanvulling dieptereiniging noodzakelijk.

In de Module Dieptereiniging Grootkeukens leren deelnemers meer over het belang van deze periodieke grondige reiniging. Keukenapparatuur wordt dan gedemonteerd, gereinigd en weer gemonteerd (indien nodig wordt gedesinfecteerd). Deze module is een goede aanvulling op uw HACCP-plan.

Opzet

De Module Dieptereiniging Grootkeukens wordt doorgaans verzorgd in drie dagdelen van vier uur. Tijdens de lessen staat het daadwerkelijk uitvoeren en oefenen van de werkzaamheden centraal. De lesmaterialen voor deze opleiding worden uitgereikt op de eerste lesdag en mogen na afloop van de opleiding worden behouden, handig als naslagwerk! De studiebelasting voor deze opleiding is één uur per lesdag.

Opleidingsplaats

Omdat de Module Dieptereiniging Grootkeukens wordt aangeboden als bedrijfsgroep, plannen we de opleiding op de locatie van uw keuze. Natuurlijk alleen wanneer deze voldoet aan de vastgestelde locatie-eisen.

Vooropleiding

Voor de Module Dieptereiniging Grootkeukens is geen vooropleiding nodig maar wij adviseren om voorafgaand de Basisopleiding Schoonmaken te volgen. Het is wel van belang dat de cursist Nederlands spreekt, kan verstaan en op een basaal niveau kan lezen en schrijven.

Examen

Deze module wordt afgesloten met een schriftelijke toets. Is men geslaagd voor deze toets dan ontvangt de deelnemer het bijbehorende certificaat.

Aanmeldingen

De Module Dieptereiniging Grootkeukens wordt uitsluitend voor deelnemers uit één bedrijf georganiseerd (bedrijfsgroep). Hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen. Benieuwd naar de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Neem contact op met onze afdeling Marketing & Sales!

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.

Programma

Op het programma van de Module Dieptereiniging Grootkeukens staat:

- Belang van dieptereiniging
- Vuilsoorten
- Werkmethoden en -volgorde
- Gebruik van middelen en materialen
- Ergonomisch werken
- Veiligheid

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.