Module Graffitiverwijdering Gevel

Code GO002
Duur 3 dagen
Prijs € 960,00
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
De bovengenoemde prijs is inclusief lesmateriaal.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Graffitiverwijdering van gevels, hoe pak je dit op de juiste manier aan? In de Module Graffitiverwijdering Gevel van SVS leren medewerkers hoe zij graffiti moeten verwijderen en op welke manier zij anti-graffitisystemen kunnen aanbrengen. De opleiding omvat verschillende onderwerpen in een open groep allemaal aan bod komen. Naast de benodigde theorie wordt vooral veel aandacht besteed aan het oefenen van alle handelingen in de praktijk. Belangrijke aandachtspunten tijdens deze opleiding zijn veiligheid en ergonomie.

Opzet

De opleiding en het SVS-lesmateriaal zijn heel praktijkgericht, kort en bondig en makkelijk te volgen door elke cursist. De module Graffitiverwijdering Gevel duurt drie dagen. De lessen bevatten een klein gedeelte theorie maar er wordt vooral veel geoefend on the job. Op de laatste lesdag wordt tevens het praktijkexamen afgenomen, deelnemers die slagen ontvangen het SVS-diploma Graffitiverwijdering Gevel. De lesmaterialen worden uitgereikt op de eerste lesdag en mogen na afloop van de opleiding worden behouden, handig als naslagwerk! De studiebelasting voor deze opleiding is één uur per lesdag.

Opleidingsplaats

De opleiding wordt verzorgd op ons Opleidingscentrum voor Specialistische Reiniging in Arnhem, op uw eigen locatie of die van uw opdrachtgever.

Vooropleiding

Voor de Module Graffitiverwijdering Gevel is geen vooropleiding nodig. Het is wel van belang dat de cursist Nederlands spreekt, kan verstaan en op een basaal niveau kan lezen en schrijven. De minimumleeftijd voor deelname is 18 jaar.

Aanmeldingen

Aanmelden voor deze opleiding kan via onze website, onder Mijn SVS (rechtsboven op de homepage), of door het aanmeldingsformulier ingevuld retour te sturen.

Meer personen aanmelden? Het organiseren van een bedrijfsgroep is al mogelijk bij 4 deelnemers en wordt georganiseerd op een locatie van uw keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Neem contact op met onze afdeling Marketing & Sales!

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.

Overige

Voor elke specialistische opleiding zijn persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) verplicht. Cursisten moeten daarom hun PBM's en aanvullende materialen meenemen naar iedere les en het examen. Zonder deze middelen mag een cursist niet deelnemen aan de opleiding.

Voor deze opleiding zijn de volgende PBM's nodig:

- Spuitoverall (één- of tweedelig)
- Veiligheidshelm
- Vizier/ gelaatsbescherming
- Stofmasker
- Veiligheidslaarzen
- Oorbescherming/ oordopjes
- Zuurbestendige en gewone handschoenen

Programma

De Module Graffitiverwijdering Gevel bestaat uit de volgende modules:

- Vervuiling en afwerkmaterialen
- Reinigings- en onderhoudsmiddelen
- Communicatie
- Veilig en gezond werken
- Arbeidsvoorwaarden
- Hogedrukreiniging
- Graffiti
- Graffiti verwijderen met kokendheet hogedrukwater
- Graffiti verwijderen met chemisch middel en hogedruk
- Handmatig graffiti verwijderen
- Aanbrengen van semi-permanente anti-graffiticoating
- Aanbrengen van permanente anti-graffiticonservering

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.