Module Graffitiverwijdering Gevel

Code GO002
Duur 3 dagen
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

In de Module Graffitiverwijdering Gevel van SVS leren medewerkers hoe zij graffiti moeten verwijderen en op welke manier zij anti-graffitisystemen kunnen aanbrengen. De opleiding bestaat uit ruim tien modules die separaat, in elke gewenste combinatie of als gehele opleiding gevolgd kunnen worden (afhankelijk van groepsgrootte). Naast de benodigde theorie wordt vooral veel aandacht besteed aan het oefenen van alle handelingen in de praktijk. Belangrijke aandachtspunten zijn veilig en ergonomisch werken.

Opzet

De Module Graffitiverwijdering Gevel duurt gemiddeld drie dagen. De lesmaterialen voor deze opleiding worden uitgereikt op de eerste lesdag. In het lesmateriaal staan instructiefoto’s van alle middelen, materialen en (voorbereidende) werkprocessen. De afbeeldingen worden vergezeld van verklarende teksten en tips. Tijdens de lesdagen wordt veel tijd besteed aan het oefenen van alle handelingen in de praktijk.

Opleidingsplaats

De opleiding wordt verzorgd op uw locatie of die van uw opdrachtgever. De data en tijden stellen wij graag in overleg met u vast.

Vooropleiding

De minimumleeftijd voor deelname is achttien jaar. De toelatingseisen zijn zo laag mogelijk gehouden: een opleiding op het niveau einde basisschool is vereist. Dat betekent dat de deelnemer Nederlands moet kunnen spreken, lezen en schrijven.

Examen

Het examen van de Module Graffitiverwijdering Gevel is een praktijkexamen, waarbij enkele mondelinge vragen worden gesteld. Bij goed resultaat ontvangt de deelnemer een Verklaring van Deelname.

Vervolg

De Module Graffitiverwijdering Gevel is goed te volgen in combinatie met de Basisopleiding Glasbewassing en Gevelonderhoud.

Aanmeldingen

De Module Graffitiverwijdering Gevel wordt uitsluitend voor deelnemers uit één bedrijf georganiseerd (bedrijfsgroep). Hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen.

Wilt u meer informatie of deelnemers aanmelden voor een bedrijfsgroep Module Graffitiverwijdering Gevel? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales: 010 - 293 10 00.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Overige

Voor elke specialistische opleiding zijn persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) verplicht. Cursisten moeten daarom hun PBM's en aanvullende materialen meenemen naar iedere les en het examen. Zonder deze middelen mag een cursist niet deelnemen aan de opleiding.

Voor deze opleiding zijn de volgende PBM's nodig:

- Spuitoverall (één- of tweedelig)
- Veiligheidshelm
- Vizier/gelaatsbescherming
- Stofmasker
- Veiligheidslaarzen
- Oorbescherming/oordopjes
- Zuurbestendige en gewone handschoenen

Programma

De Module Graffitiverwijdering Gevel bestaat uit de volgende modules:

- Vervuiling en afwerkmaterialen
- Reinigings- en onderhoudsmiddelen
- Communicatie
- Veilig en gezond werken
- Arbeidsvoorwaarden
- Hogedrukreiniging
- Graffiti
- Graffiti verwijderen met kokendheet hogedrukwater
- Graffiti verwijderen met chemisch middel en hogedruk
- Handmatig graffiti verwijderen
- Aanbrengen van semi-permanente anti-graffiticoating
- Aanbrengen van permanente anti-graffiticonservering

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Prijzen

Bedrijven die binnen de cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf vallen, hebben recht op een vergoeding van de stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS). Meer informatie over de voorwaarden van de vergoedingen kunt u vinden op www.ras.nl.

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931002 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen en eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931002.