Module Isolatiekamer

Code GZ016
Duur 2 dagdelen van 3 uur
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Al eerder de Basisopleiding Schoonmaken + Module Gezondheidszorg gevolgd maar zonder de module Isolatiekamer? En wilt u deze speicifieke kennis alsnog opdoen? SVS biedt u deze mogelijkheid door de module Isolatiekamer, los van een Basisopleiding, aan te bieden.

Om besmetting te voorkomen vraagt de schoonmaak van een isolatiekamer om extra beschermende maatregelen. Welke maatregelen dit zijn, behandelen we in deze module.

Opzet

De opleiding en het SVS-lesmateriaal zijn heel praktijkgericht makkelijk te volgen door elke cursist. De module Isolatiekamer duurt 2 dagdelen van 3 uur. De lessen bevatten een gedeelte theorie maar er wordt vooral veel geoefend on the job. Aan het eind van de opleiding volgt een praktijkexamen, deelnemers die slagen ontvangen het SVS-certificaat Module Isolatiekamer. De lesmaterialen worden uitgereikt op de eerste lesdag en mogen na afloop van de opleiding worden behouden, handig als naslagwerk! De studiebelasting voor deze opleiding is één uur per lesdag.

Vooropleiding

Om deel te nemen aan de module Isolatiekamer dient men in het bezit te zijn van het diploma Basisopleiding Schoonmaken + Module Gezondheidszorg. Verder is het van belang dat de cursist Nederlands spreekt, kan verstaan en op een basaal niveau kan lezen en schrijven.

Aanmeldingen

Op dit moment biedt SVS de Module Isolatiekamer alleen aan als bedrijfsgroep. Het organiseren van een bedrijfsgroep is al mogelijk bij 4 deelnemers en wordt georganiseerd op uw eigen locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Neem contact op met onze afdeling Marketing & Sales!

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.