Rendement uit het contract

Code KA020
Duur 3 dagdelen van 4 uur
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Opzet

Hoe zorg ik dat mijn organisatie de gewenste resultaten uit het contract behaalt? 
Een contract sluiten is één ding, contractafspraken uitvoeren en de realisatie daarvan volgen is iets anders. Terwijl aandacht voor het contract en de afspraken opdrachtgever en opdrachtnemer veel kan opleveren. Focus op contractmanagement wordt steeds belangrijker, ook in de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Met ieder zijn eigen rol en juiste invulling van die rol, voor álle betrokkenen, bij opdrachtgever, intermediair én opdrachtnemer, van hoog tot laag en van begin tot eind. Alleen op deze manier kunnen uiteindelijk de resultaten worden behaald die afgesproken zijn.

Om hieraan een belangrijke bijdrage te leveren heeft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche besloten deze training te ontwikkelen. De training is bedoeld om alle betrokkenen te ondersteunen met het bereiken van de afgesproken resultaten.

Het resultaat
Je beheerst kennis van de exacte inhoud en doelstellingen van de Code
Je beheerst vaardigheden om de Code en het contract te ’vertalen’ naar en in de eigen organisatie:
• Welke informatie uit de Code en het contract wordt gecommuniceerd?
• Hoe wordt deze informatie naar alle betrokkenen partijen op de juiste wijze gecommuniceerd?
Je beheerst vaardigheden om er voor te zorgen dat de werkvloer de gemaakte afspraken op de juiste wijze kan uitvoeren (‘het sociale beleid’);
Je beheerst vaardigheden om de gemaakte afspraken op de juiste wijze te bewaken;
Je beheerst vaardigheden/instrumenten (w.o. communicatie tussen verschillende betrokken partijen) om er voor te zorgen dat opdrachtgever en opdrachtnemer uitvoeren wat afgesproken is. Zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ afspraken. Tevens ook borging van de afspraken.

Voor wie?
Inkopers en Contractmanagers opdrachtgevers
Directie/Management SMB’s (w.o. ook Sales/Commercie)
Adviseurs/Makelaars
Facilitaire Managers/Beheerders/Rayonleiders (verantwoordelijk voor grote objecten)
Overige betrokkenen (w.o. tendermanager)

Aanmelden voor deze training?
Deze training is ontwikkeld door opleiders SVS en UL-Team. UL-team verzorgt de aanmeldingen voor deze training. Klik hier voor inschrijving.

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.