Training Glasbewassing Recreatiebungalows

Code WRK021
Duur 3 dagen
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Tijdens deze training leren de deelnemers de basiswerkzaamheden en basisprincipes van glasbewassing op niveau begane grond. Ze krijgen inzicht in de verschillende vuilsoorten, afwerkmaterialen en de daarbij behorende reinigingsmiddelen. De training bestaat grotendeels uit het daadwerkelijk uitvoeren en oefenen van de werkzaamheden. Het voordeel van deze praktijkgerichte werkwijze is dat de opleiding direct toepasbaar is op de werkvloer en de deelnemers zich de technieken eigen maken. Aan de training nemen maximaal 6 leerlingen deel. Het lesmateriaal voor deze traing wordt uitgereikt tijdens de eerste lesdag.

Opleidingsplaats

De training wordt op locatie gegeven van de opdrachtgever.

Examen

Wanneer de deelnemers tijdens de training aanwezig zijn geweest, actief hebben deelgenomen en hebben aangetoond over de vaardigheden te beschikken, ontvangen zij na afloop van de training een Verklaring van Deelname.

Programma

De training bestaat uit de volgende onderdelen:

- Omgaan met materialen
- Vuilherkenning en reiniging verschillende soorten vuil
- Afwerkmaterialen
- Keuze reinigingsmiddel
- Behalen van de juiste kwaliteit en controle kwaliteit
- Ergonomie
- Reinigen van binnenzijde en buitenzijde gebouw (begane grond)
- Werkmethodieken en werkvolgorde

Eventueel kan er geleerd worden te werken met de telescopische steel.

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.