Training Hospitality

Code HS003
Duur 2 dagdelen van 3 uur
Prijs € 230,00
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Hospitality is voor steeds meer schoonmaakbedrijven van het allergrootste belang om zich bij opdrachtgevers te onderscheiden. 

Een gastvrij gevoel geven en de klantbeleving zijn (mede-)bepalend geworden voor de kwaliteit van het uitgevoerde schoonmaakwerk. Dit wordt in grote mate bepaald door de zichtbaarheid van en interactie tussen de schoonmaakmedewerker en de klant. 
In het opleidingsprogramma wordt daarom ruim aandacht besteed aan non-verbale en verbale communicatie en de ontwikkeling van communicatieve vaardigheden zoals het aanspreken, stellen van vragen, actief luisteren, het geven van informatie en gelijkwaardig communiceren. Ook klachtenafhandeling maakt onderdeel uit van het programma. Daarnaast staat een gastvrije houding van de schoonmaakmedewerker centraal.
Een gastvrije medewerker is omgevingsbewust en pro-actief, trots op zijn of haar werk, maakt een goede eerste indruk en komt afspraken na. 

Opzet

Tijdens de training krijgt de medewerker praktische tips en handvatten om gastvrij schoon te maken. Het opleidingsprogramma bestaat uit een combinatie van theorie en praktijktraining. Het programma van de Training Hospitality bestaat uit twee dagdelen van drie uur met een tussenliggende periode van twee weken. 

De maximale groepsgrootte is 14 deelnemers.

Vooropleiding

De toelatingseisen voor de Training Hospitality worden zo laag mogelijk gehouden: slechts een opleiding op het niveau einde basisschool is vereist. Dit betekent dat de cursist Nederlands moet kunnen spreken en verstaan, en op een basaal niveau kunnen lezen en schrijven.

Examen

Deelnemers die beide trainingsdagen aanwezig zijn geweest en actief deelnemen ontvangen een Verklaring van Deelname.

Aanmeldingen

Wilt u meer informatie of deelnemers aanmelden voor de Training Hospitality in een bedrijfsgroep? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales: 010 - 293 10 00.

Programma

- Bewustwording en effecten van gastvrijheid
- Gastvrijheid toepassen in het schoonmaakwerk
- Tips en trucs
- Praktijkopdrachten gastvrijheid

Iedere deelnemer ontvangt tijdens de training de waaier "Welkom in de wereld van Gastvrijheid".

Deze waaier is ook na training in de dagelijkse praktijk een heel handig hulpmiddels en zodoende een heerl bruikbaar naslagwerk.

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.