VSR-KMS Kwaliteitscontrole

Code VSR002
Duur 2 dagen van 7 uur
Prijs € 1.006,00
Vergoedingen
€ 220,00 Korting werknemers VSR-leden 2023
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
De bovengenoemde prijs is inclusief lesmateriaal.
Planningen
EINDHOVEN 24-03-2023 vr 09:30 - 16:30
AMSTERDAM 17-04-2023 ma 09:30 - 16:30
CAPELLE AAN DEN IJSSEL 19-04-2023 wo 09:30 - 16:30
HOEVELAKEN 16-05-2023 di 09:30 - 16:30

Inleiding

VSR-KMS Kwaliteitscontrole is een praktijkgerichte opleiding bestemd voor (midden)kaderfunctionarissen, die op de werkvloer verantwoordelijk zijn voor de feitelijke controle op kwaliteit van schoonmaakonderhoud op één of meerdere objecten én voor medewerkers van adviesbureaus die dagelijks bezig zijn met kwaliteitsmetingen.

Wanneer u de opleiding afrondt, kunt u zelfstandig controles uitvoeren, ruimtesoorten inventariseren en de kwaliteitscontrole objectief beoordelen. Zo houdt u behalve de kwaliteit ook uw klanttevredenheid op een hoog niveau.

De VSR-opleidingen en -examens worden op verzoek van VSR door de Stichting Schoonmaakkwaliteit (SSK) verzorgd en uitgevoerd door SVS (zie 'Overige informatie').

Opzet

De opleiding VSR-KMS Kwaliteitscontrole duurt twee dagen. Enkele keren per jaar organiseren wij een open groep in Nederland en minimaal één keer per jaar in België. De lesmaterialen voor deze opleiding worden uitgereikt op de eerste lesdag en mogen na afloop van de opleiding worden behouden, handig als naslagwerk! De studiebelasting voor deze opleiding is twee uur per lesdag.

Vooropleiding

Deelnemers aan de opleiding VSR-KMS Kwaliteitscontrole dienen in het bezit te zijn van het diploma DKS.

Examen

Het schriftelijke examen duurt twee uur en bestaat uit een aantal algemene vragen en een praktijkopdracht. Deelname aan het examen is alleen mogelijk als u de opleiding heeft gevolgd en een huiswerkopdracht heeft ingeleverd. De exameneisen zijn opgenomen in het VSR-KMS examenreglement. Dit reglement wordt vooraf aan de deelnemers toegezonden en tijdens de eerste opleidingdag toegelicht.

Wanneer u slaagt voor de opleiding, stuurt de Stichting Schoonmaakkwaliteit u het diploma VSR-KMS Kwaliteitscontrole, samen met het aanvraagformulier voor een legitimatiepasje en een exemplaar van de Gedragscode VSR-Kwaliteitsmeetsysteem.

Aanmeldingen

U kunt zich digitaal aanmelden via onze website onder Mijn SVS (rechtsbovenin op de homepage). Ook kunt u hier het aanmeldingsformulier downloaden en volledig ingevuld sturen of inscannen en mailen naar SVS. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Overige

De VSR-opleidingen en -examens worden op verzoek van VSR door de Stichting Schoonmaakkwaliteit (SSK) verzorgd en uitgevoerd door SVS.

SSK verzorgt de uitgifte van diploma's, verklaringen van deelname en legitimatiepasjes van de VSR-KMS Kwaliteitscontroleurs en -inspecteurs. Alleen VSR-diploma's zijn geldig om door te kunnen stromen naar een vervolgopleiding binnen het gehele VSR-opleidingstraject.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Marketing & Sales.

Programma

Op het programma van de opleiding VSR-KMS Kwaliteitscontrole staat:

- Doel van de kwaliteitscontrole
- VSR-Kwaliteitsmeetsysteem
- DKS
- Inventarisatie/beoordeling
- Tellen van elementen
- Bepalen van controlesteekproef
- Goedkeuringsgrens
- Behandeling van meetresultaten
- Controle
- Oefening praktijkwerkstuk

EINDHOVEN start definitief 24-03-2023 vr 09:30 - 16:30
AMSTERDAM 17-04-2023 ma 09:30 - 16:30
CAPELLE AAN DEN IJSSEL 19-04-2023 wo 09:30 - 16:30
HOEVELAKEN 16-05-2023 di 09:30 - 16:30
Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Prijzen

De examenkosten en de kosten voor het lesmateriaal zijn bij de opleidingsprijs inbegrepen. Een herexamen VSR-KMS Kwaliteitscontrole kost € 185,00 (exclusief btw). 

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.