Workshop Intensive Care

Code WRK012
Duur 1 of 2 dagen
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Op de intensive care mag er geen vuiltje aan de lucht zijn.

In de Workshop Intensive Care staat het oefenen en daadwerkelijk uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden op de intensive care centraal. De nadruk wordt gelegd op werkmethodiek, het gebruik van verschillende materialen, veiligheid en efficiency.

Opzet

Afhankelijk van uw behoefte duurt de Workshop Intensive Care één of twee dagen. Het lesmateriaal voor deze workshop wordt uitgereikt tijdens de lesdag.

Aanmeldingen

De Workshop Intensive Care wordt uitsluitend voor deelnemers uit één bedrijf georganiseerd (bedrijfsgroep). Hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen.

Wilt u meer informatie of deelnemers aanmelden voor een bedrijfsgroep Workshop Intensive Care? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales: 010 - 293 10 00.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Op het programma van de Workshop Intensive Care staat:

- Schoonmaken van patiëntenbedden
- Gebruikte apparatuur op patiëntenkamers
- Persoonlijke hygiëne
- Reiniging en desinfectie omgeving en desinfecteerprotocol
- Infectiepreventie
- MRSA
- Schoonmaakmateriaal en hygiëne
- Micro-organismen, bacteriën en cytostatica
- Ergonomie
- Werkvolgorde

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.