Workshop Sturen en Leidinggeven

Code WRK014
Duur 1 of 2 dagen
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Weten hoe rondom uw eigen object te sturen en leiding te geven?

Het doel van de Workshop Sturen en Leidinggeven is leidinggevenden kennis bij te brengen op het gebied van organisatie, uitvoering, beheer, ergonomie, kwaliteit en arbo. Het uitgangspunt van deze workshop is een casus van een eigen object.

In de workshop leert de cursist een schoon te houden pand binnen de begroting rond te krijgen. Daarbij leert men ook flexibel om te gaan met het toegewezen personeel, materiaal en de middelen. Hoe worden schoonmaaktaken ingedeeld? Hoe wordt zo efficiënt mogelijk rekening gehouden met de wensen van de klant? Daarnaast worden tussentijdse inspecties en nacalculaties uitgevoerd om de vinger aan de pols te houden.

Opzet

Afhankelijk van uw behoefte, duurt de Workshop Sturen en Leidinggeven één of twee dagen. Het lesmateriaal wordt uitgereikt bij aanvang van de (eerste) lesdag en mag na afloop worden behouden, handig als naslagwerk! Er is geen studiebelasting voor deze workshop.

Aanmeldingen

De Workshop Sturen en Leidinggeven wordt uitsluitend voor deelnemers uit één bedrijf georganiseerd (bedrijfsgroep). Hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen.
Wilt u meer informatie of deelnemers aanmelden voor een bedrijfsgroep Workshop Sturen en Leidinggeven? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales: 010 - 293 10 00.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Op het programma van de Workshop Sturen en Leidinggeven staat:

- Basisprincipes van een aantal schoonmaakonderdelen
- Afwerkmaterialen
- Indelen van schoonmaaktaken
- Schoonmaakproducten en hun chemische werking
- Traditionele en microvezelschoonmaakmethodieken
- Kwaliteit
- Omgaan met wensen van de klant

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.