Workshop Transcultureel Management

Code WRK005
Duur 1 dag
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Wilt u cultuurverschillen overwinnen?

In de schoonmaakbranche werken veel mensen uit andere culturen dan de Nederlandse. Tijdens de Workshop Transcultureel Management leert u op een doelmatige manier met verschillende groepen medewerkers om te gaan en in te spelen op de cultuurverschillen. Want goede communicatie is tijdens het werk cruciaal.

Opzet

De Workshop Transcultureel Management duurt één dag. Het lesmateriaal voor deze workshop wordt uitgereikt tijdens de lesdag.

Aanmeldingen

De Workshop Transcultureel Management wordt uitsluitend voor deelnemers uit één bedrijf georganiseerd (bedrijfsgroep). Hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen.

Wilt u meer informatie of deelnemers aanmelden voor een bedrijfsgroep Workshop Transcultureel Management? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales: 010 - 293 10 00.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Op het programma van de Workshop Transcultureel Management staat:

- Cultuurverschillen
- Communicatiestoornissen
- Leidinggeven aan medewerkers uit een andere cultuur
- Eigen ervaringen en oplossingen

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.