Over ons

SVS B.V. is dé vakopleider voor de schoonmaakbranche en de facilitaire dienstverlening. Al in 1977 gestart, maar nog steeds innovatief en flexibel. Onze jarenlange ervaring en de kundige vakdocenten uit de praktijk leiden tot kwalitatieve opleidingen. Opleidingen met een vaste lage prijs én met 92% de hoogste slagingspercentages in de branche. Zo’n 9000 cursisten kiezen jaarlijks voor SVS. Van basisopleiding tot specialisatie en management. Of het nu om open groepen, (incompany) bedrijfsgroepen of maatwerk gaat: SVS is uw partner in opleidingen.

Ons team
Op het hoofdkantoor staan onze collega’s u met raad en daad bij: van offerte tot examinering. Samen met een team van docenten en trainers zorgen wij ervoor dat u 100% tevreden bent. We stellen ons graag aan u voor.

Charles ScholteDirecteur 
Gert de GraafManager Sales 
Rianne van BergenAccountmanager 
Danièle BrandsAccountmanager 
Bart van WeegbergManager Opleiding & Examens 
Cora DusseljeeMedewerker Opleiding & Examens 
Miranda GroothuizenMedewerker Opleiding & Examens 
Gladys VollMedewerker Opleiding & Examens
Steevie van NeckMedewerker Opleiding & Examens
Iris KroezeCommerciële binnendienst
Stefan van der SpekCommerciële binnendienst
Pamela Duerings
Managementassistente
Wouter Westmaas
PR & Communicatie
Steven Bruijns
Controller
Monika Jocker
Medewerker Financiële Zaken
Hans Schröder
Medewerker Logistiek

Raad van Advies
SVS wordt bijgestaan door een Raad van Advies (RvA). Onze RvA vormt een allround klankbord, geeft advies aan de directie en kijkt mee met de hoofdlijnen van beleid. Onze RvA is paritair samengesteld en bestaat uit drie leden. De leden zijn steeds voor drie jaar aangesteld, waarna de aanstelling maximaal twee keer verlengd kan worden. De RvA komt vier keer per jaar bijeen. 


SVS - Opleidingen voor de schoonmaakbranche