Opleidingslocaties

Hoofdkantoor SVS in Capelle a/d IJssel en Landelijk Opleidingscentrum Specialistische Reiniging in Arnhem

Er start altijd een open groep van de gewenste SVS-opleiding in uw buurt. Zo niet, dan plannen we die voor u in. De locaties zijn ingericht voor de specifieke eisen van de opleiding, eenvoudig te bereiken en centraal gelegen. Van Groningen tot Maastricht, maar ook in België en op Curaçao: u vindt er SVS leslocaties.

Specialistisch opleidingscentrum in Arnhem
In Arnhem vindt u ons SVS Landelijk Opleidingscentrum Specialistische Reiniging (LOSR). Daar verzorgen we op 2.000 m² diverse specialistische vakopleidingen voor ervaren en beginnende vakspecialisten, zoals de Vakopleiding Glazenwasser en de Vakopleiding Reiniging na Calamiteiten. In het SVS-LOSR kunnen de deelnemers buiten oefenen met hoogwerkers en klimmaterialen en aan de binnenwanden zijn een hangladder en gevelinstallatie bevestigd. Een unieke locatie waar ook bij winterse kou of zomerse hitte getraind kan worden.

Hoofdlocatie in Capelle aan den IJssel

Het SVS-hoofdkantoor staat in Capelle aan den IJssel (Rhijnspoor 267) en is goed per auto en per openbaar vervoer bereikbaar. Deze hoofdlocatie is ook een van onze honderden opleidingslocaties door heel Nederland. Alle benodigde middelen, materialen en machines zijn op deze locatie aanwezig.