Waarom kiezen voor SVS?


                         


- Hoge kwaliteit gecombineerd met een vaste lage prijs

Bij SVS bewijzen we dat een lagere prijs niet ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit. Onze docenten staan met één been in de schoonmaakbranche en weten cursisten snel op hun gemak te stellen. Dat leidt tot hoge slagingspercentages.

- Volwaardige vakopleidingen in elke tak van schoonmaak
Opleiden is een vak. Wij leren de schoonmaker iets te doen en leren hem/haar snappen waarom het zo moet. Onze lessen zijn laagdrempelig, zeer praktijkgericht en er wordt vooral veel geoefend in de juiste werkhoudingen.

- Praktijklessen ondersteund met E-learning
Vaardigheden leer je in de praktijk. Maar met de SVS E-learning omgeving kunnen cursisten oefenen met de theorie en zich voorbereiden op het examen.

- Het grootste aanbod aan Open Groepen
Er start altijd wel een opleiding bij u in de buurt. Zo niet, dan plannen we die voor u in. Ideaal voor bedrijven die snel een paar medewerkers willen opleiden.

- SVS-Bedrijfsgroepen
Met SVS-Bedrijfsgroepen kiest u voor het opleiden van een cursusgroep met alleen uw eigen medewerkers, al dan niet op uw eigen locatie of die van uw klant. Neem contact met ons via tel.nr. 010-2931000 of per e-mail via bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl om een offerte op maat te ontvangen.

- Maatwerk voor uw persoonlijke opleidingswensen
Heeft u een specifieke opleidingswens, een speciale doelgroep of een ander verzoek: onze opleidingsadviseurs denken met u mee en doen een passend aanbod.

- Een frisse blik van buiten met het SVS Advies
We zetten onze jarenlange ervaring graag voor u in. Van praktijkaudit tot coaching van medewerkers: ons team van consultants en ervaren trainers staat voor u klaar.

- Administratief gemak en inzicht op Mijn SVS
We leiden niet alleen op, we ontzorgen u ook van planning tot examenuitslag. Via Mijn SVS meldt u online medewerkers aan voor opleidingen en heeft u zicht op de voortgang, presentie en uitslagen.

- SVS diploma’s zijn landelijk erkend door de branche
Onze diploma’s bieden veel kansen op de arbeidsmarkt. SVS-geslaagden voldoen aan de landelijk vastgestelde eindtermen. Zo heeft u een streepje voor op uw concurrenten.

Laat u ook inspireren door onze tevreden opdrachtgevers!