APK Kwaliteitsinspectie

Code VSR006
Duur Opfrisles 3,5 uur en examens 3,5 uur
Prijs € 450,00
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
CAPELLE AAN DEN IJSSEL 02-12-2022 vr 10:00 - 16:00

Inleiding

De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) en de Stichting Schoonmaakkwaliteit (SSK) hebben een APK ingevoerd, die tot doel heeft de kennis van de kwaliteitscontroleurs en -inspecteurs op niveau te houden. 

Om de registratie in het register van de Stichting Schoonmaakkwaliteit en de legitimatiepas te behouden, moeten kwaliteitscontroleurs en -inspecteurs één keer per vijf jaar een toets afleggen. Geslaagden voor de toets ontvangen een nieuwe legitimatiepas en een nieuw diploma. 

De VSR-opleidingen en -examens worden op verzoek van VSR door de Stichting Schoonmaakkwaliteit (SSK) verzorgd en uitgevoerd door SVS (zie 'Overige informatie').

Opzet

Voor het behoud van uw legitimatiepas heeft u twee keuzes:

1. een opfriscursus van een dagdeel met aansluitend een schriftelijk examen;
2. alleen een schriftelijk examen.

Om uw kennisniveau te bepalen, kunt u via internet een diagnostische toets afleggen. Op basis van de uitslag kunt u bepalen of het zinvol is om de opfriscursus te volgen óf dat u direct schriftelijk examen doet. Deze toets vindt u op de website van SSK: www.schoonmaakkwaliteit.nl.

Duur van de APK Kwaliteitsinspectie is één dagdeel van 3,5 uur, waarna aansluitend het examen plaatsvindt. Kiezen deelnemers alleen voor het afleggen van het examen? Dan sluiten zij zich na afloop van de opfriscursus aan bij de deelnemers van die cursus. De studiebelasting voor deze opleiding is twee uur per lesdag.

Vooropleiding

Deelnemers aan de APK Kwaliteitsinspectie of alleen het examen hiervan dienen in het bezit te zijn van het diploma VSR-KMS Kwaliteitsinspectie.

Examen

Aansluitend op de opfriscursus vindt het examen plaats. Kiezen deelnemers ervoor om direct het examen voor de APK af te leggen dan sluiten zij zich na afloop van de opfriscursus aan bij de deelnemers daarvan. Bij een voldoende resultaat ontvangen de deelnemers een nieuw legitimatiepasje.

Aanmeldingen

U kunt zich digitaal aanmelden via onze website onder Mijn SVS (rechtsbovenin op de homepage). Ook kunt u hier het aanmeldingsformulier downloaden en volledig ingevuld sturen of inscannen en mailen naar SVS. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Overige

De VSR-opleidingen en -examens worden op verzoek van VSR door de Stichting Schoonmaakkwaliteit (SSK) verzorgd en uitgevoerd door SVS.

SSK verzorgt de uitgifte van diploma's, verklaringen van deelname en legitimatiepasjes van de VSR-KMS Kwaliteitscontroleurs en -inspecteurs. Alleen VSR-diploma's zijn geldig om door te kunnen stromen naar een vervolgopleiding binnen het gehele VSR-opleidingstraject.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling Marketing & Sales.

CAPELLE AAN DEN IJSSEL start definitief 02-12-2022 vr 10:00 - 16:00
Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Prijzen

De examenkosten zijn bij de opleidingsprijs inbegrepen. Een herexamen APK Kwaliteitsinspectie kost € 185,00 (exclusief btw). 

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.