VSR-KMS Kwaliteitsinspectie

Code VSR003
Duur 2 dagen van 7 uur
Prijs € 920,00
Vergoedingen
€ 205,00 Korting werknemers VSR-leden (2020)
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
CAPELLE AAN DEN IJSSEL 20-11-2020 vr 09:30 - 16:30
EINDHOVEN 02-12-2020 wo 09:30 - 16:30

Inleiding

De opleiding VSR-KMS Kwaliteitsinspectie is bestemd voor hoger kader- en managementpersoneel in het ‘grotere’ bedrijf en de directie/ bedrijfsleiding in het ‘kleinere’ bedrijf die belast is met het toezicht op het schoonmaakonderhoud en in het bijzonder met de kwaliteitsbewaking. Tevens is deze bestemd voor medewerkers van adviesbureaus die zich dagelijks bezighouden met kwaliteitsmetingen. Deze functionarissen stellen immers vast hoe het schoonmaakproces kwalitatief verloopt en welke kwaliteitsbeoordelingen moeten worden uitgevoerd.

De VSR-opleidingen en -examens worden op verzoek van VSR door de Stichting Schoonmaakkwaliteit (SSK) verzorgd en exclusief door SVS (zie 'Overige informatie').

Opzet

De opleiding duurt twee gehele dagen. Enkele keren per jaar organiseren wij een open groep in Nederland en minimaal één keer per jaar in België. De lesmaterialen voor deze opleiding worden uitgereikt op de eerste lesdag.

Vooropleiding

De deelnemers van de opleiding VSR-KMS Kwaliteitsinspectie moeten in het bezit te zijn van het diploma VSR-KMS Kwaliteitscontroleur.

Examen

Om deel te kunnen nemen aan het examen dient de huiswerkopdracht ingeleverd te zijn. Het examen is schriftelijk, duurt twee uur en bestaat uit een praktijkopdracht. Deelname aan het examen is slechts mogelijk indien men de opleiding heeft gevolgd. De exameneisen zijn opgenomen in het VSR-KMS examenreglement. Dit reglement wordt vooraf aan de deelnemers toegezonden en tijdens de eerste opleidingdag toegelicht. De Stichting Schoonmaakkwaliteit stuurt het diploma VSR-KMS Kwaliteitsinspectie naar de geslaagde cursist, samen met het aanvraagformulier voor het legitimatiepasje en een exemplaar van de Gedragscode VSR-Kwaliteitsmeetsysteem.

Aanmeldingen

U kunt zich digitaal aanmelden via onze website onder Mijn SVS (rechtsbovenin op de homepage). Ook kunt u hier het aanmeldingsformulier downloaden en volledig ingevuld sturen of inscannen en mailen naar SVS. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Overige

De VSR-opleidingen en -examens worden op verzoek van VSR door de Stichting Schoonmaakkwaliteit (SSK) verzorgd en uitgevoerd door SVS.

SSK verzorgt de uitgifte van diploma's, verklaringen van deelname en legitimatiepasjes van de VSR-KMS Kwaliteitscontroleurs en -inspecteurs. Alleen VSR-diploma's zijn geldig om door te kunnen stromen naar een vervolgopleiding binnen het gehele VSR-opleidingstraject.

Voor meer informatie kunt u altijd onze afdeling Marketing & Sales bellen: 010 - 29 31 000.

Programma

Op het programma van de opleiding VSR-KMS Kwaliteitsinspectie staat:

- Doel van de kwaliteitsinspectie
- Relatie inventarisatie en controle
- Verwerking inventarisatie
- Algemene steekproefmethoden
- Steekproefsamenstelling
- Rapportage
- Oefening praktijkwerkstuk

CAPELLE AAN DEN IJSSEL 20-11-2020 vr 09:30 - 16:30
EINDHOVEN 02-12-2020 wo 09:30 - 16:30
Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Prijzen

De examenkosten zijn bij de opleidingsprijs inbegrepen. Een herexamen VSR-KMS Kwaliteitsinspectie kost € 185,00 (exclusief btw). 

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.