Training Werkoverleg

Code AO005
Duur 1 dag
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Beter leren overleggen?
Deze los te volgen Training Werkoverleg is doorgaans onderdeel van de training Kadermodule Coachend Leidinggeven & Werkoverleg, voortgekomen uit de afspraken in het Arboconvenant.

Werkoverleg is voor u een extra instrument om het coachend leidinggeven vorm en inhoud te geven. In dit onderdeel ontdekt u hoe uw team goed kan samenwerken bij het oplossen van problemen en hoe zo'n overleg precies werkt. U leert een agenda opstellen, verslagleggen en voert oefengesprekken. 

Opzet

Als losse module duurt de Training Werkoverleg één hele dag. Medewerkers die de tweedaagse training Coachend Leidinggeven reeds hebben doorlopen, kunnen het onderdeel Werkoverleg aanvullend als losse module volgen. De lesmaterialen worden uitgereikt op de eerste lesdag en mogen na afloop van de opleiding worden behouden, handig als naslagwerk! Er is geen studiebelasting voor deze opleiding.

Examen

Na het volgen van deze eendaagse training ontvangen de cursisten een Verklaring van Deelname.

Maatwerk

De Training Werkoverleg kan voor deelnemers uit één bedrijf worden georganiseerd (bedrijfsgroep). Desgewenst op uw locatie of object. Hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen.

Wilt u meer informatie of deelnemers aanmelden voor een bedrijfsgroep Werkoverleg? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales: 010 - 293 10 00.

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Programma

Het programma is opgebouwd uit de volgende thema’s:

Dagdeel 1: Werkoverleg en de meerwaarde van een team
Op welke wijze kan een team goed samenwerken bij het oplossen van problemen en vragen en welke rol speelt de gespreksleider daarin? De deelnemers oefenen de verschillende vaardigheden die hiervoor nodig zijn.

Dagdeel 2: Het voeren van werkoverleg
Behandeld worden de basiselementen van werkoverleg: de randvoorwaarden (theoretische inleiding), de agenda (oefening), het werkoverleg zelf (oefening) en tot slot de verslaglegging (notulen/besluitenlijst).

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.