Basisopleiding Reiniging Rollend Materieel - Bussen

Code TS005
Duur 6 dagdelen van 4 uur
Prijs Prijs op aanvraag
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Planningen
Er zijn geen planningen

Inleiding

Veel schoonmakers reinigen in rollend materieel: bussen, trams, metro’s of treinen. Voor het bussensegment bieden wij de Basisopleiding Reiniging Rollend Materieel - Bussen. Hierin doen deelnemers theoretische en praktische kennis en vaardigheden op, zodat zij op professionele wijze bussen kunnen reinigen.

Deze basisopleiding is tot stand gekomen in nauw overleg met enkele grote schoonmaakbedrijven.

Opzet

De Basisopleiding Reiniging Rollend Materieel - Bussen duurt zes dagdelen van elk vier uur. De opleiding wordt uitgevoerd op een busemplacement. Een groot deel van de lessen bestaat uit praktisch oefenen. Daarmee kan de deelnemer laten zien dat hij/zij in staat is praktijkopdrachten naar behoren uit te voeren. De lesmaterialen worden uitgereikt op de eerste lesdag en mogen na afloop van de opleiding worden behouden, handig als naslagwerk! De studiebelasting voor deze opleiding is één uur per lesdag.

Vooropleiding

De toelatingseisen voor de Basisopleiding Reiniging Rollend Materieel - Bussen houden we zo laag mogelijk. Een vooropleiding is niet nodig, het is wel van belang dat de cursist Nederlands spreekt, kan verstaan en op een basaal niveau kan lezen en schrijven. Tevens moet de deelnemer in het bezit zijn van een beperkte bevoegdheid voor het rijden met een bus op het emplacement.

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een praktijkexamen waarbij enkele mondelinge vragen worden gesteld. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer het diploma Basisopleiding Reiniging Rollend Materieel - Bussen.

Vervolg

Na deze opleiding kunnen deelnemers bijvoorbeeld de Basisopleiding Vloeronderhoud of de Module Graffitiverwijdering Gevel volgen.

Aanmeldingen

De Basisopleiding Reiniging Rollend Materieel - Bussen wordt uitsluitend voor deelnemers uit één bedrijf georganiseerd (bedrijfsgroep). Hierdoor is het mogelijk om nóg meer in te spelen op bedrijfsspecifieke elementen.
Meer weten of deelnemers aanmelden voor een bedrijfsgroep Basisopleiding Reiniging Rollend Materieel - Bussen? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales!

Annuleringen

Meer informatie over het annuleren van opleidingen vindt u in onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.

Programma

Op het programma van de Basisopleiding Reiniging Rollend Materieel - Bussen staat onder andere:

- Schoonmaakmethoden en -middelen
- Veilig en gezond werken
- Communicatie
- Businterieur reinigen
- Uitwendig reinigen via een wasstraat
- Periodieke reiniging

Voldoende ruimte
Bijna vol
Deze groep is vol

Een opleiding volgen bij SVS? Kies voor één van de drie varianten:

  • in een open groep

Bij opleidingen die we in open groepen aanbieden staat de planning vermeld op de website. Geen planning zichtbaar? Informeer dan wanneer nieuwe open groepen verwacht worden.

  • in een bedrijfsgroep

Denkt u genoeg cursisten te hebben voor een bedrijfsgroep (in-company)? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen met 010-2931000 of stuur een e-mail naar bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl Wij helpen u graag verder. 

  • of in een maatwerkoplossing

Heeft u bijzondere wensen of eisen, zoals een eigen lesboek of een aanvulling op het programma? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor een maatwerkoplossing via 010-2931000.