De succesvolle Workshop Gespreksvaardigheden is terug!

26-03-2024

Met deze gratis workshop hebben we al ruim 500 leidinggevenden in de schoonmaak kunnen helpen bij het voeren van goede jaargesprekken met hun medewerkers. Dit jaar starten er weer nieuwe workshops door het hele land! Bekijk hier de planning en schrijf je leidinggevenden snel in!

De sleutel tot een goed gesprek
Gespreksvaardigheden en goede communicatie zijn in ieder bedrijf belangrijk, maar zeker niet overal vanzelfsprekend. Als je medewerkers zijn doorgegroeid naar leidinggevende functies bijvoorbeeld, maar belangrijke communicatieve vaardigheden voor een inhoudelijk goed (jaar)gesprek missen. Ook als je leidinggevenden te weinig kennis hebben voor het organiseren van zo 'n gesprek, kan goede communicatie lastig zijn.


Hoe ga je hier als leidinggevende mee om? Hoe voer je een goed jaargesprek met medewerkers en hoe spreek je over hun duurzame inzetbaarheid?

De gratis Workshop Gespreksvaardigheden geeft leidinggevenden uit jouw bedrijf handvatten voor een goed communicatief vaardig jaargesprek!Doel
Tijdens deze kortdurende workshop van 1 dag, neemt onze professionele gedragstrainer de leidinggevenden mee in de procedure van een goed gesprek. Aan de hand van leerzame rollenspelen, opdrachten en eigen praktijksituaties leren deelnemers om gesprekken op de juiste wijze voor te bereiden, te organiseren en uit te voeren. Tijdens de training is er ook aandacht voor ontwikkeling van communicatieve vaardigheden die nodig zijn om gespreksprocessen goed te kunnen begeleiden.

Kortom, een leerzame dag vol met waardevolle kennis!

Alle informatie inclusief het complete programma bij de Workshop Gespreksvaardigheden vind je hier.

Liever bij jou op kantoor?
Bij meerdere aanmeldingen binnen hetzelfde bedrijf bieden wij de workshop 'incompany' aan. We verzorgen deze dan met een SVS-docent en alle benodigdheden voor de workshop op uw locatie! Neem contact op met onze opleidingsadviseurs via 010 293 1000 of bedrijfsgroepen@svs-opleidingen.nl om de mogelijkheden te bespreken.


Deze workshop is kosteloos beschikbaar voor medewerkers die werkzaam zijn bij organisaties vallend onder de CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. Dit project wordt gefinancierd vanuit de subsidieregeling MDIEU van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de kosten voor het uitvoeren van deze workshop zijn voor rekening van de RAS.