SVS verkozen tot meest favoriete brancheopleider!

14-07-2020
Volgens de schoonmaakbranche is SVS de meest favoriete opleidingspartner.
Dat blijkt uit het Partner of Choice-onderzoek, uitgevoerd door Service Management. Dit onderzoek geeft een totaaloverzicht van topleveranciers voor producten en diensten in de schoonmaakbranche.

Het Partner of Choice-onderzoek is bedoeld om schoonmaakprofessionals op weg te helpen bij hun partnershipkeuze in diverse aandachtsgebieden. Enkele categorieën zijn opleidingen, reinigingsmiddelen, schoonmaakmachines, sanitair en digitale oplossingen.

Service Management voerde het onderzoek dit voorjaar uit onder lezers en websitebezoekers. In de enquête stond per onderwerp één vraag centraal: met welke bedrijven doet u het liefste zaken op de volgende gebieden? Op basis van het representatieve aantal reacties liggen er per aandachtsgebied nu twee lijsten:
een ‘toplijst’ en een ‘challengerslijst’. Bekijk de onderzoeksresultaten.

‘Wij zijn supertrots’
SVS-directeur Charles Scholte: “Met een zeer gemotiveerd en deskundig team van docenten, trainers en examinatoren doen wij elke dag ons uiterste best om het verschil te maken. Ook onze state-of-the-art-machines en -gereedschappen, toegankelijke lesmaterialen en goede opleidingslocaties dragen bij aan de hoge examenresultaten.

Wij zijn supertrots op elke cursist die zijn diploma behaalt als erkenning van zijn vakmanschap. Ik zie dagelijks dat klanten dat weten te waarderen. Het is fantastisch dat dat nu bekroond wordt met een heel hoge notering.”

Lees de onderzoeksresultaten
U kunt
alle onderzoeksresultaten lezen in een digitaal magazine van Service Management. Hierin vindt u ook artikelen over de trends in de schoonmaakbranche en interviews met schoonmaakorganisaties, waaronder SVS-directeur Charles Scholte.

Samenwerken met een Partner of Choice
Benieuwd waarom zoveel mensen tevreden zijn over onze schoonmaakopleidingen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen!