Uw (schoonmaak-) medewerkers snel én gekwalificeerd inzetten bij gezondheids- en zorginstellingen?

25-03-2020

Het personeel van veel bedrijven werkt vanuit huis. Kantoren, hotels en bungalowparken zijn gesloten en juist nu zijn uw schoonmaakmedewerkers extra hard nodig in de sector gezondheidszorg.

Uw (schoonmaak-) medewerkers snel én gekwalificeerd inzetten bij gezondheids- en zorginstellingen?
De schoonmaak in de sector gezondheidszorg vraagt om gerichte kennis en vaardigheden. Om infecties te voorkomen dienen schoonmaakmedewerkers op het juiste moment en op de juiste wijze preventiemaatregelen toe te passen bij het verrichten van (schoonmaak-) handelingen, zodat een ruimte naast visueel schoon ook microbiologisch verantwoord schoon kan worden opgeleverd.

Onze opleidingen kunnen wij op dit moment helaas niet organiseren. Maar bijzondere omstandigheden vragen om een creatieve oplossing.
SVS heeft een groot aantal e-learning modules beschikbaar, speciaal voor de schoonmaak in gezondheids- en zorginstellingen.
Of het nu gaat over de reiniging van een patiëntenkamer, het op de juiste manier toepassen van handhygiëne, het gebruik van de juiste materialen en middelen of over desinfectie. SVS heeft een e-learning module beschikbaar.

De e-learningmodules zijn aantrekkelijk vormgegeven, interactief en voorzien van voice-over. De modules kunnen zelfstandig, in eigen tempo en op een zelf gekozen moment door de deelnemers worden doorlopen.

Meer weten?
Neem direct contact op met de SVS accountmanager van uw regio:

Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht
Danièle Brands   06 10938859

Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg
Frans Jordi   06 51268907

Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland
Jantinus Luinge   06 27008432