SVS opnieuw verkozen tot meest favoriete brancheopleider!!

15-11-2021


 

Volgens de schoonmaakbranche is SVS opnieuw de meest favoriete opleidingspartner!

Dat blijkt uit het Partner of Choice-onderzoek, uitgevoerd door Service Management. Dit onderzoek geeft een totaaloverzicht van topleveranciers voor producten en diensten in de schoonmaakbranche.

Het Partner of Choice-onderzoek is bedoeld om schoonmaakprofessionals op weg te helpen bij hun partnershipkeuze in diverse aandachtsgebieden. Service Management voerde het onderzoek uit onder lezers en websitebezoekers. Deze tweede editie waren er fors meer respondenten die hun mening gaven en de resultaten kunnen daarmee zeker weer als representatief aangemerkt worden. In de enquête stond per onderwerp één vraag centraal: met welke bedrijven doet u het liefste zaken? Bekijk hier de onderzoeksresultaten.


“Een geweldige erkenning voor onze passie voor opleiden”
Voor het tweede jaar op rij voert SVS bij de verkiezing van Partner of Choice de lijst van opleiders aan. “Opnieuw een geweldige erkenning van onze passie voor opleiden en het ontzorgen van onze klanten”, stelt Scholte. “Deze positie bewijst dat wij op de goede weg zitten met de dingen die we doen en hoe we dat doen. Onze docenten spelen een hoofdrol hierin! Wij zijn supertrots dat we een landelijk dekkend netwerk van opleidingen kunnen bieden. Zowel incompany als met open inschrijving. Daarbij halen we steeds hoge waarderingen en hoge slagingspercentages. Dit compliment motiveert ons om met nog meer energie onze opdrachtgevers en onze cursisten te blijven verrassen.”

Lees de onderzoeksresultaten
U kunt alle onderzoeksresultaten lezen in een digitaal magazine van Service Management. Hierin vindt u ook artikelen over de trends in de schoonmaakbranche en interviews met schoonmaakorganisaties, waaronder SVS-directeur Charles Scholte.


Ook samenwerken met een Partner of Choice?
Benieuwd waarom zoveel mensen tevreden zijn over onze schoonmaakopleidingen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen verrassen!