RAS en SVS bieden e-learning gezondheidszorg nu klassikale lessen niet mogelijk zijn

15-04-2020

Uw schoonmaakmedewerkers in de gezondheidszorg veilig en verantwoord laten reinigen? Of wilt u medewerkers uit andere stilliggende sectoren nu in de zorg laten schoonmaken?

De RAS en SVS bieden u via
ras.svs-trex.nl twee e-learningpakketten voor het schoonmaken in ziekenhuizen, verpleeghuizen en verzorgingshuizen. De RAS neemt tijdelijk de e-learningkosten volledig voor haar rekening. Maar let op: alleen de eerste 2.000 aanmeldingen komen hiervoor in aanmerking!

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is goed schoonmaken extra belangrijk. Maar klassikaal opleiden gaat nu even niet. Om toch iets voor schoonmakers in de zorg te betekenen, hebben we 2 e-learningpakketten voor u klaarstaan.


SVS-directeur Charles Scholte: “De e-learning van SVS-TrEx is zeer geschikt om de kennis van schoonmakers die al in de gezondheidszorg werken te actualiseren, te verbreden en te verdiepen. Daarnaast zijn de modules zeer geschikt om schoonmakers uit stilgevallen sectoren snel en adequaat te instrueren om op verantwoorde wijze in een zorginstelling aan het werk te gaan. Juist nu.”

Waarover gaat de e-learning voor de gezondheidszorg?

Schoonmaken in de Gezondheidszorg – Cure (ziekenhuizen)
Onderwerpen: Introductie, Werkkast en materiaalwagen, Sanitair, Handhygiëne, Algemene ruimtes, Persoonlijke hygiëne, Patiëntenkamer, Micro-organismen, Isolatiekamer, Desinfectie, Cytostatica.


Schoonmaken in de Gezondheidszorg – Care (verpleeghuizen en verzorgingshuizen)
Onderwerpen: Introductie, Materialen en middelen, Sanitair, Handhygiëne, Persoonlijke hygiëne, Cliëntenkamer, Help, een uitbraak!, Micro-organismen, Desinfectie, Cytostatica.


De e-learning is dag en nacht beschikbaar, zowel op pc, tablet, laptop als mobiel. Elk van de 2 pakketten is gemiddeld in 6 uur af te ronden. Na succesvolle afronding ontvangt de deelnemer een ‘SVS Verklaring van Deelname’. De pakketten zijn voorlopig tot 1 juli 2020 beschikbaar via ras.svs-trex.nl.

Meer weten of aanmelden voor de e-learning?
Voor meer informatie neemt u contact op met de accountmanager van uw regio:
Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht
Danièle Brands   06 10938859

Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg
Frans Jordi   06 51268907

Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland
Jantinus Luinge   06 27008432

Interesse in dit unieke aanbod? Mail naar aanmelden@svs-opleidingen.nl voor een aanmeld- en inloginstructie voor ras.svs-trex.nl

We helpen u graag bij het professionaliseren van uw schoonmaakteam!


Het is niet mogelijk om plaatsen te reserveren. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst verwerkt.