Update Coronavirus

19-03-2020De afgelopen dagen hebben de ontwikkelingen elkaar snel opgevolgd, met grote consequenties voor de opleidingsactiviteiten van SVS.

Het RAS Examenbureau heeft bepaald dat vanaf a.s. maandag 23 maart 2020 er geen RAS examens meer worden afgenomen. Alle lopende SVS opleidingen met een RAS examen zijn tijdelijk stilgelegd en zullen op later datum worden vervolgd.

Zodra duidelijk is wanneer wij onze klassikale opleidingsactiviteiten weer kunnen voortzetten, zal met onze opdrachtgevers worden overlegd of er extra lessen nodig zijn om kandidaten goed voorbereid aan het examen te kunnen laten deelnemen.

Onze online activiteiten (e-learning) lopen door.
Er is een sterk toegenomen belangstelling voor SVS-TrEx Gezondheidszorg (Cure&Care). Schoonmakers van bijvoorbeeld hotels, bungalowparken
en kantoren worden de komende tijd langs deze weg voorbereid om schoonmaaktaken in de zorg op verantwoorde wijze te kunnen uitvoeren.

SVS heeft e-learning beschikbaar voor schoonmaakmedewerkers in ziekenhuizen (Cure), in de Zorg (Care) en Kantoren.

Hoewel er slechts beperkte opleidingsactiviteiten zijn, blijft SVS tijdens kantooruren natuurlijk gewoon beschikbaar voor uw vragen en suggesties.

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 010 2931 000 of stuur een mail naar
info@svs-opleidingen.nl


Directie SVS