Update maatregelen coronavirus

13-01-2021

U heeft uit de media begrepen dat de lock-down tot 19 januari inmiddels ten minste is verlengd tot 9 februari 2021. Dat betekent dat er in ieder geval tot dat moment geen klassikale opleidingen worden gegeven en geen examens worden afgenomen.
Natuurlijk is dat heel vervelend voor onze cursisten die hun opleiding zagen stilvallen. Velen van hen stonden zelfs op het punt examen te doen toen de lock-down begon.


Ook de cursisten die dit nieuwe jaar net aan een nieuwe opleiding zouden beginnen hebben we helaas moeten teleurstellen.

Zodra er enige zekerheid is dat wij weer van start kunnen gaan, ligt onze prioriteit bij het afmaken van lopende groepen. In de meeste gevallen zullen in overleg met werkgevers opfrislessen worden georganiseerd, om iedereen straks goed voorbereid aan het examen te laten deelnemen. Zoals het er nu uitziet zullen onze opleidingen met open inschrijving die nog niet zijn gestart eind februari of begin maart weer van start kunnen gaan.
U wordt hierover geïnformeerd zodra wij een nieuwe definitieve planning beschikbaar hebben.


Met betrekking tot onze (incompany) bedrijfsgroepen wordt in overleg de desbetreffende werkgevers het vervolg gepland.Als drager van het NRTO-Keurmerk houdt SVS zich onder meer aan het NRTO Corona Protocol voor opleiders.

Werkgevers die een acute behoefte hebben om medewerkers snel te kwalificeren (bijvoorbeeld voor een taak in de gezondheidszorg), wijzen wij op de mogelijkheden van onze e-learning in SVS-TrEx.

Vanzelfsprekend zijn wij voor uw vragen telefonisch, in de chat en per mail bereikbaar.


Directie SVS